hepinize hayırlı günler dilerim .
uzun ugraslar ve aramalar sonucu aldıgım söylenemezaslımız hondacı ama bindigim günden beri hiçbir şekilde pişmanlık duymadıgım bir araç .
performansı konforu gösterisi parçalarının ucuzlugu 2bin liraya yürütülmesi gibi etkenlerden dolayı 207rc aldım. fransız olarak saxo 106 306 ve 206rc den hariç alıcagım tek araçta buydu .
aracı alma hikayemiz 1 haftadır felan rclere lemanslara bakıyordum ne kadar güzel şekilli arabalar koltukları felanda çok iyi xenon felan takıp binerim diyordumhep arkadaslarımda rc lemans aldılar bende alayım beraber gazlarız hesabı
bi aksam lemans ilanı gördüm listeye baktım kabarıktı herkes jantları sök at bilmemne orjinali yokmu diyerek kafamı bulandırmıstı millet iyiki dinlememisim . ama hergün içim içimi yiyor alsammı almasammı diye diger taraftanda e36m3 arıyordum yalan yokçok uç noktalar ama ben sürülebilinecek tüm gaz makinaları sürmüştüm bi içimde e36 m3 yatıyor hala süpersprint egzozlı onuda alıcam Allah kısmet ederse.
1 hafta dedim beklet izin alcam şirketten geliyorum abi dedim
aldıgım abimiz izmir ege bmw serviste şefti çok iyi bakmıstı koltukları olsun baskı balatası fren balataları hepsi yeniydi, boya vs kesinlikle yoktu araç fotograftakilerden çok daha iyi duruyordu.zor güç bela yagmur altında arabayı antalya semalarına indirdikburdan Asil kankama ,mapperım chare antalyaya iner inmez yazdı geçti attık yazılımını sagolsun,antalyalogy özgür abimize,denizli fatihi serdara tsk ederim .
extraları yazıcak olursak
EcuTech yazılım 1bar
ramazansprint krom turbo boruları
forge silikon filtre borusu
s3 dumpvalve
supersprint downpipe
supersprint kat iptali
koni amortisör sertlik yumusaklık ayarlı
eibach 5cm yay
Oz ultraleggera matt graphitte silver 17''
pirelli p zero nero
prosport boost gauge
jcw bujiler
seat sport intercooler(daha takamadım)
63lük krom egzoz kısa kazan noname (daha takmadım)
arkadasım rica etti ilanını açalım diye kıramadım şimdilik sahibinden linkini koyuyorum
Canım Annem
hepsi tel çekimi havalar düzelince meguiars cilamızı cupra lipimizi takıp ufak tefek kafamdakileri bitirip güzel prof fotolar çekicez Allah kısmet ederse
Connecting site...