Büyük geçmiş olsun. Keşke şunu yapın sonuç alırsınız diyebilmenin mantıklı bir yolu olsa bu ülkede.
Bir kaç yıl önce yine böyle dangalak bir tırcı yüzünden kaza atlatıp tırcıyı kenara çeken arkadaşımın babası kırılan aynasının parasını fazlasıyla aldı. Elini ayağını öpe öpe gidiyor tırcılar hem de..

Nasıl oluyor bu söyleyin diyeceksiniz tabii.
Abimiz önce aracından iniyor tırcıya ne yapıyorsun sen demek için. Tırdan sopayla iniyor bu hıyar. Vatandaş asker olduğu için aracına dönüp beylik tabancasını alıyor. Sonra günün akışı abi elini ayağını öpeyim uykuluydum , vur al canımı şekline dönüyor. Tabancayı kaldırıyor beline. Gören tırcılar gelip önce üstüne yürümeyi deniyor. Beline bakan hemen yanına geçip abim haklı. Ver parasını fazla fazla diyor

Benim de aklımdan geçen tek yol araçta böyle bir şey bulundurmak.
Bu ülkede insanlar sinyal vermiyor. Veren yanlış zamanda , yerde veriyor. Kimsede saygı kalmamış. Trafikte saygı diye bir şey yok. Silah taşısan daha kötü sıka sıka bitiremezsin. İşi gücü bırakıp trafikte adam dövmen lazım her saat , rusyadakiler gibi.
Ben de çok sinirli araç kullanıyorum karşıdan bi hata görünce özellikle. En güzel aptal bir insan gibi araba kullanmak. Görmeyin yapılan hataları mala bağlayın. Başka aptallar rahatsız etmesin sizi

Ve en önemlisi her an her aynanızı görün , yoldaki sadece önünüzdeki değil 3 araç ilerisine kadar RADAR gibi tarayarak hareket edin. arabama kim binse şaşırır ben bu kadar temkinli düzgün araba kullanmıyorum diye. Çünkü trafikte araba kullanabilmek riskten uzak kalabilmek bunları gerektiriyor. Bazen hakkınız bile yense susmak gerekiyor başına bela almamak için , yada gidip gırtlaklarına çökmek. Ortasında kalırsanız içinden çıkılamıyor. Geçmiş olsun tekrardan