youtube den online canli yayin yapmak istiyorum bunun hakkinda bilgisi olan varmi ?
yada farkli bi siteden konu hakkinda bilgisi olan varmi.
1 adet kamera pc ve internet bağlantisi ile ücretsiz 1 2 saat sürecek bi yayin
youtube den online canli yayin yapmak istiyorum bunun hakkinda bilgisi olan varmi ?
yada farkli bi siteden konu hakkinda bilgisi olan varmi.
1 adet kamera pc ve internet bağlantisi ile ücretsiz 1 2 saat sürecek bi yayin
Youtube bu konuda çok kullanışlı değil ve sanırım anlaşmalı bir kanal olman gerekiyor canlı yayın için. Tam olarak ne tür bir yayın düşünüyorsun bilmiyorum ama Justin.tv daha çok işine yarar gibi geliyor bana.
Sakarya'da ücretsiz kantar hizmetim var, roll öncesi kilosunu merak edenleri beklerim.
vınndan çok veri alamayız diye düşünüyorum. çünkü upload hızlari yetersiz kalıcaktır.
Yüce F.U
PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG
Ben vin upload hızının cok rezil olduguna eminim ama belkide suan daha hızlıdır kullanmayali 3 4 sene olucak benim gordugum max up hizi 60kb sn gibi biseydi
Yüce F.U
PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG
gezi zamanı telefondan canlı yayın yapanlar hangi siteyi kullanıyordu acaba![]()
...
us stream en kolay bu şekilde yapabilirsin.
us stream diye bir aplikasyon var telefonlar için ve bilgisayarlar için. En basit çözüm
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
Ustream
Livestream - Watch thousands of live events & live stream your events
Bu Siteden ben denemiştim.Bir kullanıcı adı alıyorsunuz ve iphone aplikasyonunu yüklüyorsunuz.İzleyiciler sizin livestream sayfanızdan izliyebiliyorlar.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Mesela şuan test için açtım ben.Iphone ile stream yapıyorum.
https://new.livestream.com/accounts/...events/2628323
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)