hayırlı geceler her keze 2 gündür aklımızı çok karıştırdık proje düşünüyoruz ama crx mi integramı karar veremedik sizde yardımcı olun biraz fikir olarak sunduğunuz arabayı ne olarak öneriyorsunuz daha detaylı açıklarsanız sevinirim iyi forum lar![]()
hayırlı geceler her keze 2 gündür aklımızı çok karıştırdık proje düşünüyoruz ama crx mi integramı karar veremedik sizde yardımcı olun biraz fikir olarak sunduğunuz arabayı ne olarak öneriyorsunuz daha detaylı açıklarsanız sevinirim iyi forum lar![]()
Crx daha mantikli olur kilo farkı vardır arada tam bilmiyorum ama, tek kapılı olmasıda projelik araca yakışır diye düşünüyorum
proje nedir ? amaç nedir ? pist aracımı yapmak yoksa hızlı bir sedanmı ?
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
Proje kapsamı nedir swapmı ? kendi motoruna atmosferik girmekmi ? Aşırı beslememi onu bilmeden bişey söyleyemeyiz....bendede CRX var proje için basladık...K Makina atsak çok kesip biçiyoruz...H22 atsak kaput kapanmıcak derecede sıgmıyorB16 B18 türevi bişi atcaksan hiç CRX e girme derim integra alıp kapagını deiştir elektrik tesisat v.s fazlada maaliyetli olmamıs olur...
34 KTS 55 HONDA CRX
34 LNZ 85 SEDAN EG
34 BF 7155 SOHC VTEC EG
34 MEH 66 S2000
34 HB 1367 MAZDA RX8 R3
proje ise crx ıntegra konforprojenın detaylarını yazarsanız daha cok yardımcı olunur. Boş integra kasası var bu arada elımde atmo crx de var
swap uada ful doldurmayacagınız bir proje varsa kafanızda kesinlikle integra ister vtec kapak yap devam et ister kendi motoruna beyin piston egztr yap devam et hertürlü keyif verir turbo düşünüyosanda gene integra örnekleri stockta dolu dartonlu forgetlide dolu ama bunlar hep para tabiki
'' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v
işte orda para konuşuyo crx e kaç para harcayıp nekadar güç istiyosun yada integraya ? onları belirtirsen daha sağlıklı olur
'' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v
dostum integra alır kapak atarım sadece gezerim dersen yanlış düşünürsün baştan söyleyim sıkıntılı süreçtir zorluklarıda vardır kolaylıklarıda öyle 3 5 lira harcar vtec yaparım düşüncesine de girme derim o olsun buda olsun derken 15 leri buluyor tecrübeyle sabittirteg seni bıktırır hayattan bezdirir hergün satacam dersin ama zevkini aldınmı bırakamazsın konforludur yol tutuşu gayet tatminkardır ama sıkıntılısına denk geldiğin zaman başın dertten kurtulmaz
PROJECT 01
integranın parçası çok pahalı
crx ön düzen iyi degil
eg sedan veya hb mantıklı olur
SONGÜR PERFORMANCE GAREGE
MAPPED BY US GARAGE
Sedan hızlı üstüne birde turboysa crx nie düşünüyorsunz..
Turbo'da 1.8 hacimle teg çok iyi işler yapıyor birde yol tutuşu güvenlik anlamıylada daha iyi
Onurcan Korkmaz
Bemaps Chiptunıng
Non vtec turbo integra gayet keyif verir Turbo CRX de tutunma zor olur kendi motoruyla bile zor tutunuyor![]()
CRX bilmiyorum kullanmadıgım için ama stok integra bile kendine göre hızlı ve konforlu bır arac..birde turbo yapılrsa ki bu forumda orneklerı mevcut tadından yenmez gıbı gelıyor..birde olabılecek sıkıntıları da goze almanız gerekır.sımdıden hayırlı projeler dılerım..
integra koltuguna oturdugum gün arabamdan sogudum gündürneyseki şu an toparladım unutmaya calısıyorum
ıntegra bence ayrı dünya ıntegra derim hem hız hem konfor crxe göre dahada iyi duruyor
crx tipsel olarak daha güzel bnce teg e göre ayrıca şehir oyuncağı gibi duruyor dışardanda ufak tefek bişe olması bılmeyen ınsanları yanıltıyor en çokta bu huyunu sevıyorum yanınıza çük kadar bişey yanaşıyor dalga geçiyorsun aklınca sonra uzuyor ve haassss... oluyorsun. Rexi caponlar şehir içilik tasarlamışlar resmen, yapılıncada ciddi gideri var kilo avantajıda cabası. Ben rex seçin derim
DR. OWL
crx zaten sedan değil.Sedan istiyorsan integra al. Birkere dünyadaki en yakışıklı araç honda crx dir.Özellikle kıçı.Şehir içi kullanımı integraya göre daha kolaydır.İntegra da daha geniş daha konforludur.Performansıda iyidir.Timucintt sorularını cevaplar integra hakkında.
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)