Beyler selam,
garip gelcek biliyorum ama acil 250 ton kuru fasulyeye ihtiyacımız var.
Bu işi yapan birileri vardır belki forumda.
7-11 numara arası olacak, 50kglık çuvallar içinde. Bütçemiz nakit 230bin eurodur.
Parası hazır hemen lazım.
Beyler selam,
garip gelcek biliyorum ama acil 250 ton kuru fasulyeye ihtiyacımız var.
Bu işi yapan birileri vardır belki forumda.
7-11 numara arası olacak, 50kglık çuvallar içinde. Bütçemiz nakit 230bin eurodur.
Parası hazır hemen lazım.
Yarin a cvp verecegim. Gec olmaz dimi
izmirin kuru fasulye ihtiyacını siz karsılıyosunuz sanırım hocam![]()
Oğlum sen ne ayaksın ya
Maserati mc12 motoru satıp 250 ton kurufasulye alıyonuz. Hergün Tinerle boya yapıyoruz bu kafaya ulaşamadım![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
250 ton kurufasulyenin yaratacağı gazla, Japonyadakiler bu defa hiroşimayı kaybeder bilader. Bak haritada bulamazlar söyliyeyim :d
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Pm yolladım bana dönüş yaparsan sevinirim Mert
Babam gıda ihracatı yapan bir şirkette çalışıyor , bulabilirler fasulyeyi bi sorayım eve geldiğinde
-Fırat
Geçen gün haberlerde izlemişdim kuru fasulyenin fiyatı son 3-4 ayda %50 - %60 oranında artmış et fiyatına yaklaşmış nerdeyse..
Kuru fasulyeye üç ayda yüzde 50 zam - Hürriyet EKONOMİ
Kuru fasulyeye üç ayda yüzde 50 zam - Finans haberlerinin doğru adresi - Mynet Finans Haber
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)