Japonca Dil eğitimi İçin Kurs Aranıyor Arkadaslar Bilgisi Olan Varmı...En İyi Kurs Hangisi ?![]()
Japonca Dil eğitimi İçin Kurs Aranıyor Arkadaslar Bilgisi Olan Varmı...En İyi Kurs Hangisi ?![]()
34 KTS 55 HONDA CRX
34 LNZ 85 SEDAN EG
34 BF 7155 SOHC VTEC EG
34 MEH 66 S2000
34 HB 1367 MAZDA RX8 R3
hai hai, çok hızlı demek onu biliyorum
haniki de kardeş demek bide o var aklımda olan şuan, initial-d den kalma![]()
Nedense bende öğrenmek ıstıyorum japoncayı zaten bi öğrenirsem dahada uğramam buralara. Temiz bi r34 bide ufak bi ev alır hayatımı yaşarım.![]()
DR. OWL
istanbulda ikamet ediyor isek eğer japon kültürde çok güzel romanji öğrenilebilir.
En azından japonya'daki genç insanlar ve günlük yaşama imkanı sağlar...hiragana ve katakana yazmak cidden zor...ama eğerki gerçekten isteniyor ise bu biçimlerde öğrenilebilir.
japonca aslında kolay..şöyle bizim cümle yapımız gibi onlarda da...özne+tümce+yüklem..
hatta özne gerekmiyor..tümce de sıralı olması gerekmiyor..mesela ben okula gidiorum..okula gidiyorum de dene bilir...okula ben gidiyorum da denebilir...vs vs
07 13b-msp
04 4g63
15 k9k 608
busuu - Learn languages for free online diye bir site vardı,, hala varmı bilmiyorum... bi aralar niyetlenmiştim,, hatta üye bile olmuştum. ancak vakitten dolayı devam edemedim.
1 hafta ücretsiz ders veriyorlar,,, daha sonra istersen premiuma geçip kursa devam edebilirsin.
online bir eğitim olduğu öğrenmesi ve ulaşılması kolay.
tavsiye ederim.
tşk
Rıdvan
kanka bul beraber ogrenelim sonra tokyoya kacariz![]()
İlk başta roomanji istiyorum zaten....sonrasında Hiragana,katakana kurslarına katıldınmı olayı koparıosun![]()
Bide Kanji varmısda ne oldugunu bilmiorum![]()
34 KTS 55 HONDA CRX
34 LNZ 85 SEDAN EG
34 BF 7155 SOHC VTEC EG
34 MEH 66 S2000
34 HB 1367 MAZDA RX8 R3
Maddi imkan varsa Japonyada bir okula kayıt olun. Bir tane Japon kız bulun o size 1 senede öğretir. Ben Çince öğreniyorum . En hızlı öğrenme yolu budur. Türkiyede öğrenmeniz oldukça zorKolay gelsin
Hem işten dolayı biyere kıpırdayamam hem kız falan demişsinde bizim hatun ikiye ayırır beni![]()
34 KTS 55 HONDA CRX
34 LNZ 85 SEDAN EG
34 BF 7155 SOHC VTEC EG
34 MEH 66 S2000
34 HB 1367 MAZDA RX8 R3
O zaman tavsiyem bulabildiğiniz en hesaplı kursa gidin. Tömer'in kursları var. Arkadaşım katılmıştı ama pek etkili olacağını düşünmüyorum![]()
Yan masada ki arkadaşım Türk-Japon dostluk derneğinin kursuna gidiyor. 2. ya da 3. yılı sanırım. Birde Tömer var ama arkadaşım gelince bir sorayım hangi kurs daha iyi diye. Birde sen neredesin il olarak?
2 Temmuz 1993 unutma / unutturma
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)