merhaba arkadaslar.. bi yakınıma kia pro ceed düşünüyoruz içi dışı baya hosumuza gitti. 204 hp 265 nm tork var sizce nasıldır alınırmı ?
ayrıca 73 bin gibi bi fiyatı var bi kia ya bu para verilir mi ?
![]()
merhaba arkadaslar.. bi yakınıma kia pro ceed düşünüyoruz içi dışı baya hosumuza gitti. 204 hp 265 nm tork var sizce nasıldır alınırmı ?
ayrıca 73 bin gibi bi fiyatı var bi kia ya bu para verilir mi ?
![]()
valla arkdasm bnde düşündüm yeni çıkan bir model geçn incelemeye gittim firmaya gelmemiş daha bnde koray arkdas gibi düşünüyorum biraz bekleyip görmek lazım ama kia modelinde en iyi dizyn olan bir arac diyorum
arkadasımda 2010 nu var konfor ve sürüş keyfi torku cok güzel
Bir önceki kasası var bende. İkisi arasında evrim fark olmuş. 68'e iniyorlar sıfırını. Gayette keyifli bir araba.
2011 dizel ceed vardı güzel araç. Kia artık iyi araçlar yapıyor fakat 73 bin lira da iyi para![]()
EkN garage
birde ankara da konut kent civarında gördüm ve şaşmazda gördüm kırmızı renk mavi te37 jantları var çok hoş duruyo forumdan olabilirmi yada tanıyan![]()
Kia'ya bu para verilir mi ne demek yahu? Kia sadece rio mu üretiyor? Ya da rio'ya mu bu parayı istiyor? Hayır, c sınıfı muadilleri kalitisinde ve daha dolusu otomobil üretmiş ve de ona bu bedel istiyor. Ayrıca araçlarına da 5 sene garanti veriyor. Aşın artık bu markaya şu modele şu para verilir mi gibi ön yargıları. Ülkedeki her aracın fiyatı zaten normalinden yüksek ondan bahsetmiyorum yanlış anlaşılmasın.
Yok işte yanlış yapıyor kia. Yazdıracak isimleri, 6 ay sonra teslim edecek fiyat farkını da söke söke alacak. Bir de en dolu diye klimasız araba sattım mı tamamdır. Oldu işte dünya markası.![]()
Instagram: mutusgarage
Kia araçlarındaki 5 sene garantinin şartlarını iyi okumanızı tavsiye ederim . 2yıl/60bin km sonrası çoğu şey garanti kapsamı dışında kalıyor. Onun dışında proceed gt kullanan arkadaşım var , aracından çok memnun , kalite olarak gerçekten iyi. Kırmızı rengi çok çok dikkat çekici . Dezavantaj olarak yakıtı , 12-14 litrelerden bahsediyordu![]()
2 yıl 60 bin km yasal garanti. Diğer kapsam içinde olanlar ise fabrika hatası kaynaklı sorunlar. Bunun farkındayım aynı gruptan bi araç kullanıyorum. Henüz bakım dışında değişen 3-5 parçaya para vermeden çıktım. Not: Aracınız servisten pis de çıkmaz, yıkar verirler. Böyle düşünceli adamlar.![]()
![]()
Instagram: mutusgarage
o pek sorun değil ki sorunsuzluk abidesi olarak anılan Toyota bile yeni modellerde şöyle bir yola gitti,
En alt sayfalarda görebilirsiniz.. Biz aldığımızda 3 yıl / 100 bin km herşey dahil idi. 6 yıl boya, 12 yıl da korozyon garantisi veriyordu yine..Toyota Auris 2 yıl/60,000 km
boyunca garanti altında olup,
mekanik aksamı 3 yıl/100,000
km, boyası 3 yıl ve karoseri ise
12 yıl ”Toyota Onarım Güvence
Sistemi” kapsamındadır.
http://apps.komputer.com.tr/toyota/t...talog-2013.pdf
Kia ya o para verilip verilmeceğinin cevabını verebilicek bi insan yok bana göre dünyada.
Verirsen verirsin vermezsen vermezsin diye düşünüyorum.
Golf konusuda dediğim gibi veren insan veriyor neden verilmesin ki Kia'ya 73 veya Golf'e 90?
O şekilde bakılırsa '0' Honda civic dizel 66 bin TL opsiyonsuz sanırım verilirmi peki?
'0' Toyota Corolla dizel 74 bin TL,verilir mi bu arabaya?
Toyota Avensis '0' fiyatı 117 bin TL verilir mi? İşte mesele bu seven adam beğenen adam verir.
Ama biride çıkıp en sevmediğim laf olan 'Avensis'e 117 vericeğime 3.20 alırım' diyecektir kesin.
Ya bazen arkadaş ortamında konuşurken Megane Rs'den bahsediyoruz. Şuan Trophy modeli yok hepsi Trophy speclerinde 2.0 265 hp.
'0' fiyatı 115.000 gibi falan olması lazım. Megane Rs alıcağıma 3.16 alırım diyen insanlar var.
Allah aşkına Megane Rs ile 3.16'nın ne alakası var![]()
117 verdikten sonra evet Avensis almam 18 yıllık Toyota kullanıcısı olarak, açık ve net sanırım
Yeni Corollayı hiç işin içine katmam bile o paralara çok daha güzel seçenekler var aynı klasmanda sıfır olarak. Ben hiç beğenmedim Corollayı, eğer Toyota olacaksa illa Auris olur ancak şuanda sıfır araç alımında.
Test için geldiğinde kullandım. Bir kere şunu söyleyeyim GT gibi bir otomobil değil. Dışarıdan bakıldığında hızlı, sert, kıvrak, yetenekli bir otomobil bekliyorsunuz. Ama kullanımı pek öyle değil. Sert ama öylesine bir sertlik var. Viraj standartları çok yüksek değil. Torqeu steering denilen ve ani hızlanmalarda direksiyonun sağa sola çekmesi olarak açıklanabilecek yalpalama çok fazla. motor sesi insanı tahrik ediyor. Vites yolları kısa ve geçişler net. Sevdim bu yönünü. Güçlü ama uysal bir otomobil diyebilirim. Direksiyonda üzerinde GT yazan bir düğme var. İlk kullanımımda buna basmamıştım. İkinci seferde 'buna basınca bakalım neler değişiyor?' dedim ve bastım. Peki ne değişti? Sadece kadranlar![]()
Tasarım çok güzel. Evet bu göreceli ama bunun da bir sınırı var. Bu güzel ve sert görünen bir otomobil. İçeride Recaro koltuklar sürücüyü sarıyor. Fakat oturma pozisyonu çok yüksek. Yani sanki başka bir otomobilin koltuklarını alıp uydurup koymuşsunuz gibi. 170 cm'lik ben bile koltuk en alt seviyedeyken tavandan dört parmak aşağıdaydım.
Yakıttan bahsetmesek daha iyi sanırım. Sakin kullanımda 10 lt'nin altına düşemedim. Gazlamaya kalkarsan 12 13'lere dua edersin.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)