Forumda tanıdığı olan veya bu işle uğraşan arkadaşımız varsa yardımcı olmasını isteyeceğim.İstasyon marketine acil ihtiyaç var sürekli anlaşma bile yapabilirim tedarikçim canımı sıkıyor hiç memnun değilim.
Forumda tanıdığı olan veya bu işle uğraşan arkadaşımız varsa yardımcı olmasını isteyeceğim.İstasyon marketine acil ihtiyaç var sürekli anlaşma bile yapabilirim tedarikçim canımı sıkıyor hiç memnun değilim.
Merterde kaçak var istersen![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
tayfun 3 kuzenimde çekmecede batta.hatta birisi başka firmada ama hangisi bilmiyorum.kaçak falan diil ama.
Özenle sarılmış special imported tabacco from Adıyaman (adıyaman tütünü ) bulunur :P
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Arkadasin konusunu baltalamak gibi olmasin da benim de vakti zamanında kıbrıstan (yasal istihkakim cercevesinde) eşe dosta dagitirim diye getirdigim tütün ürünleri var aromali puro, sigara vs. Bunlari paraya cevirmeyi istiyorum siteden ilgilenen arkadaslarimiz var midir?
Elimde 60 bin tllik sigara var düşünürseniz verebilirim
Sucu tabır edılentoptancıdan alıcaksın yada mal kıranlardan ama pıyasada zam spekulasyonu mevcutken ve bız kısıntıya gıtmısken yuklu urun cesıtlı olarak bulmak bıraz zor olabılır. Tam mevkı bölge verırsen elımden geldıgınce yardımcı olmaya calısırım.
cash and carry tarzında yerler var misal gecmıs zaman dukkana sıgara eksık geldıgınde yada erken bıttıgınde anlık ıhtıyaclarımızı ozbereketten karsılıyoduk. faturalı toptan şekilde.
oralardada vardır kesın .
Legal olmayan tum tutun satislari ile ilgili kanunlar belli. Konu disina cikan forumu tehlikeye dusurecek kim olursa acimam. Mayamimize adam gibi yasal sigara toptancisi aranmakta market icin konu guncel.
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)