Amerikan park var mı bilmiyorum ama güzel olur uygulanırsa, basıklığıda güzel tadında olmuş arkayı düşürmeyin çok yakışmış bu şekilde, araç sade ama yapılabilecek hemen herşey yapılmış tamamdır. Kazasız belasız abi.
maşallah güzel olmuş. önede gtı panjur alın
Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...
Gti panjur, turuncu led, rcd510 teyp, orj spor pedal takimiyla dahada keyifli olurmasallah
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
Maşallah ben çok beğendim. Kendi aracım için de boavistaların 17 sini aramıştım ancak bulamadım. Bu arada aynalar piano black denenebilir belki renk olması açısından? Ya da zıt bi renk?
Masallah kazasız belasız
Fikirler ÖLMEZ
M.Kemal ATATÜRK
Savaşa karşıyım ama haksızlığa karşı savaşmak karakterimdir.
Şamil BASAYEV
aynalara ellemeyi düşünmüyorum bence böyle iyi görsel olarak gti oem far ve gti arka tampon düşünüyorum aracın basıklıgı kafadan gayet iyi ama arkası baya bi yüksek coil yakında takılacak inş.
Tam ayarında jant basıklık. Maşallahhh
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
Hayırlı olsun.Birkaç ufak tavsiyede bulunabilirim.abartısız güzel bir egzoz ucu takabilirsin, yan aynaları siyaha boyayabilirsin (kaplatınca çıkıyor), arka farlardaki beyaz yerlere film çekebilirsin, pek belli olmuyor ama gözunuze hoş gelebilir jant olarak golf-r jantı tavsiye ederdim ama bunlarda güzel son olarak ön panjurları piyano black boyayabilirsiniz(gtı panjuru yapmayın)güle güle kullanın
Maşallah Poloya Tam Tadında![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)