User Tag List

Sayfa 1/4 123 ... SonSon
76 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Arabanızda başınıza gelen ilginç olaylar...

Red10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Arabanızda başınıza gelen ilginç olaylar...

Bu konu altında arabamızda başımıza gelen ilginç ve komik olayları paylaşalım

Ben ilkini söyliyim birgün kız arkadaşımı beklerken telefonla konuşa konuşa gelen bi kız arabama bindi oturdu 2 dakika sonra aaa yanlış araba dedi tabi ben o 2 dakikada sözlüm görse ne derim şokuna girdim dilim tutuldu kız kıpkırmızı oldu aşagıya atladı

eren53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benzer olay benim değilde babamın başına gelmişti

iş çıkışı arkadaşını bi yerde indirmiş arka kapı açılmış iki bayan binmiş birde nerdesin lan pezemenk kaç saattir seni bekliyoruz demiş babamın arkaya dönmesiyle kadınların çığlık atıp inmesi bir olmuş

Merthan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Red10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu konu altında arabamızda başımıza gelen ilginç ve komik olayları paylaşalım

Ben ilkini söyliyim birgün kız arkadaşımı beklerken telefonla konuşa konuşa gelen bi kız arabama bindi oturdu 2 dakika sonra aaa yanlış araba dedi tabi ben o 2 dakikada sözlüm görse ne derim şokuna girdim dilim tutuldu kız kıpkırmızı oldu aşagıya atladı
    Hahahahaha aynısı bana oldu Bende Linea varken bi kadın geldi arabayı kumandayla açmaya çalıştı baktı olmadı anahtarla açmaya çalıştı bende gittim yanına buyur abla dedim cevap vermedi en son anahtarı zorlayınca napıyosunuz hanımefendı dedim.
    Önüne baktı arkasına baktı kusura bakmayın yaaa offf ama benim araba nerde dedi banada kızar gibi baktı ve gitti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı eren53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benzer olay benim değilde babamın başına gelmişti

iş çıkışı arkadaşını bi yerde indirmiş arka kapı açılmış iki bayan binmiş birde nerdesin lan pezemenk kaç saattir seni bekliyoruz demiş babamın arkaya dönmesiyle kadınların çığlık atıp inmesi bir olmuş
    hahahah şok geçiriyo insan ben kızın yüzüne kitlendim bişeyde diyemedim bunlar bide binip kalaylamışlar

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 saat öncesi benimde başıma geldi..kız ısrarla arbaya geldi tahmin ettim.yanlış araba diye 4 5 kere söyledim yinede bindi..sonra yine yanlış araba diyince gülerek inip gitti
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bayanlar çok dikkatsiz oluyo düşünsenize sevgilinle buluşucan gözünün önünde pat diye başka arabaya adamın yanına biniyo Allah korusun kötü sonuçlar doğurur

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Hahaha herkezin başına aynı olay gelmiş benimde dayımın başına geldi günde 1 paket sigara içen ama arabasında asla içmeyen adam aşağıda beklerken ağzında bir sigarayla adamın teki kurulmuş koltuğa birde dayıma fırça kaymış ne arıyosun ahmetin arabasında diye corolla varken babamı bekliyodum parkta arabanın içinde kızın teki geldi camlarda filim vardı saçını düzelti yanımda üstüne baktı döndü tekrar baktı sırıtı en son camı açtım şok geçirip gitti o günden beri cam filmini çok severim
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

driftboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sarı 1.4 le tümsekten geçmeye çalışıyorum araba dip zaten bi baktım bi hışımla kapı açıldı şeftali gibi bi hatun oturdu kız bildiğin düğüne gider gibi giyinmiş sarı kıvırcık saç renkli göz erir biterim o modele zaten

acil çarşıya gidebilir miyiz dedi gideriz ama bu taksi degil yalnız dedim nası yani sarı bu araba taksi degil mi dedi kapıyı bidaha aç bak bakayım bu arabaya tek kapı taksi mi olur dedim indi usulca görüşürüz dedi gel bin götüreyim istersen dedim daha sonra görüşelim şuan çok utandım dedi yürümeye başladı şimdi denk geliyoruz arasıra uzaktan selamlasmalarda takılıyoruz tabi
    Marblex Mining & Marble

Harput Yapı İnsaat

Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabanın önüyle arkası arasında 3 yaş fark var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mert_can 41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hahaha herkezin başına aynı olay gelmiş benimde dayımın başına geldi günde 1 paket sigara içen ama arabasında asla içmeyen adam aşağıda beklerken ağzında bir sigarayla adamın teki kurulmuş koltuğa birde dayıma fırça kaymış ne arıyosun ahmetin arabasında diye corolla varken babamı bekliyodum parkta arabanın içinde kızın teki geldi camlarda filim vardı saçını düzelti yanımda üstüne baktı döndü tekrar baktı sırıtı en son camı açtım şok geçirip gitti o günden beri cam filmini çok severim
    hahahah benim camlarda çok koyu benimde çok başıma geliyo o anki suratlarındaki ifade pahabiçilemez

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı driftboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sarı 1.4 le tümsekten geçmeye çalışıyorum araba dip zaten bi baktım bi hışımla kapı açıldı şeftali gibi bi hatun oturdu kız bildiğin düğüne gider gibi giyinmiş sarı kıvırcık saç renkli göz erir biterim o modele zaten

acil çarşıya gidebilir miyiz dedi gideriz ama bu taksi degil yalnız dedim nası yani sarı bu araba taksi degil mi dedi kapıyı bidaha aç bak bakayım bu arabaya tek kapı taksi mi olur dedim indi usulca görüşürüz dedi gel bin götüreyim istersen dedim daha sonra görüşelim şuan çok utandım dedi yürümeye başladı şimdi denk geliyoruz arasıra uzaktan selamlasmalarda takılıyoruz tabi
    hahaha çok iyi ya

fkocak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

büyük hata yapmıssın sen

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fkocak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    büyük hata yapmıssın sen
    kesinlikle büyük hata yapılmış ben tamam efendim der devam eder götürürdüm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JusticeF0rALL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kesinlikle büyük hata yapılmış ben tamam efendim der devam eder götürürdüm
    hahahahah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizim astrayı sarıya kaplatıyorum şimdi onlar düşünsün

Le10ur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

bak bu cok ıymısss

eren53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 sene oldu olmadı kumandalı egzozu yeni taktırmışız kırklareline gittim derse girmeye daha vakit vardı turlayayım dedim bilenler bilir bankalar caddesi en işlek ve tek caddesi en başından girdim sokağa gidiyorum egzoz açık önümde de üstü açık bi bmw ben egzoza verdim coşkuyu biraz ilerde baktım polis var hemen kapattım egzozu polis geldi bmw yi durdurdu adamın omzuna hafif dokunarak bira daha dikkatli biraz daha yavaş tamam mı dedi bıraktı gitti

emrah-58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizimde agzımızdaki sigara koltuğa düşsün ...hıaa...
    BOYASIZ GÖÇÜK DÜZELTME ' PDR DENT REPAİR

Jem89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Denizli'de hiç öyle şeyler olmuyo.. Ben tanışalım diye biniyorum başkalarının arabasına.

İstanbul işte.. Taşı toprağı altın.

fkocak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benimde önümde yürüyen bi kıza babam yanımdayken sağ ön çamurluğu dokundurmuşluğum var ama daha içeri alamadım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)