Merhaba
Kocaeli Gebze den 1984 model Renault 11 Turbo..
Turbo sonradan sökülerek standarta çevrilmiş.
Motorda Turbodan geriye hiçbirşey kalmamış durumda.
![]()
Merhaba
Kocaeli Gebze den 1984 model Renault 11 Turbo..
Turbo sonradan sökülerek standarta çevrilmiş.
Motorda Turbodan geriye hiçbirşey kalmamış durumda.
![]()
09 F 0800
O 1 , R 11
Sanırım izmirdeki araç bir ara niyetlenmiştim sonra olmamıştı. Güle güle binin değerli bir araç
Youtube kanalım: www.youtube.com/@ardaguven
abi hoşgeldi r11sende bu arabanın anılarına bende vakıfım biliyorsun
Hereke'den güzel kardeşin yakup
![]()
Şüphe , tek gerçektir ...
maaşallah motoru yapsanız süper olur kazasız belasız
☻/
/▌ ''J.Я OKÇU''
/ \
,43 AZ 886 BMW 1.16i F20,41 UZ 106 İNDİGO GTi,43 SA 222 Corsa C Air Honda VTEC2 43AV306 MK5 Golf TSi 43 AE 577
izmirdeydi bu araç tek koltukla gezdiği günleri bilirim o araç siyahtı sonra kaplama yapmışlardı omuydu emin değilim ama sonra birisi satın alıp restore etmişti hayran kalmıştım araca sizde güzel korumuşsunuz jantlar falan çok güzel olmuş kazasız belasız binin inşallah
Çok güzel satılıkken niyetlenmiştim param çıkışmamıştı. Kaputtaki mat kaplama yakışmamış bence. Kazasız belasız maşallah.
Maşallah güzel araç kazasız belasız binin aracınıza.... Bi ara sarı renk vardı noldu o araba bilen var mı ?
Maaşallah hayırlı olsun bu aracı modifiyem.com dan mı ne öyle bi siteden hatırlıyorum orj rengı griydi.Sonra toplayıp kırmızya boyamışlardı hayranlıkla takip etmiştim ne günlerdibüyük ihtimal üstündeki motoru almışlardır.Ama olsun hala diri ve güzel duruyor ama bence de kaputtaki şeyi sökun
Maşallah özel bir araç orjinal ayna vs alırsanız orjinal görünümüyle çok daha güzel olur kazasız belasız.![]()
abi maşallah çok uğraştın emek verdin çok güzel oldu yalnız kaputu boyatmamışsın halakazasız belasız
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)