Arkadaşlar şirket aracının muayenesi bu gün doldu aslında ben randevu almıştım lakin bu gün ayın 23 ü sanıyordum benBugünki randevuya gidemedim ve muayenede bu gün doldu Randevusuz gitsek muayene yaptırma şansımız varmı ?
Arkadaşlar şirket aracının muayenesi bu gün doldu aslında ben randevu almıştım lakin bu gün ayın 23 ü sanıyordum benBugünki randevuya gidemedim ve muayenede bu gün doldu Randevusuz gitsek muayene yaptırma şansımız varmı ?
ben en son yaptırırken alınabiliyordu
gittiğin yerden sıra alabiliyorsun musaitse zaten alıyorlar diye biliyorum
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Olmuyor diye biliyorum adem, geçen sene gittiğimde orhanlı istasyon geri göndermişti beni
Daddy Cool..
BENZİNİ SHELL'DEN AKLI KELDEN ALACAKSIN !
randevusuz alınca daha çabuk geliyor sıra emin olun . bugün bizzat yaşadım![]()
CHEVROLET LACETTİ 1.6 ('06 HB)
SUBARU IMPREZA 1.5 ('08 HB)
SUBARU IMPREZA 2.0R (07)
IMPREZA 2.0 WRX ( 03)
HONDA ACCORD 2.4 EXECUTİVE(03)
O zaman yarın teker teker istasyonlarda şansımı denemeye cıkıcam)
Randevusuz da muayene olunuyo. Ben tuvturk silivliye götürmüştüm bi nevi yazlığa uğrama bahanesi ile, fazlasıyla boştu. Gittikten 15 dk sonra muayeneye girdim diyebilirim
Edit: Bende randevusuzdum![]()
.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
geçen ay bartında randevusuz muayeneye gittik saat 11.00 gibi. sıra aldık. akşam mesai bitiminde en son bizi aldılar. o kadar bekledik ağır kusur![]()
Nasıl olsa cezalar aylık bu muayene işlerinde, 1 gün ile 30 gün aynı cezayı ödüyor diye biliyorum.
Randevu verdiği ilk günde gitsen zaman kaybı yaşamazsın en azından.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)