Herkese selamlar.Adım Batuhan.Yüksek lisans amacıyla bulgaristanda bulunuyorum.ayagımızı yerden kessin diye 95 model 320i coupe aldım.Forumda yardımına başvuracağıma inandığım çok insan varResimleri paylaşacağım şimdiden herkese teşekkürler
Herkese selamlar.Adım Batuhan.Yüksek lisans amacıyla bulgaristanda bulunuyorum.ayagımızı yerden kessin diye 95 model 320i coupe aldım.Forumda yardımına başvuracağıma inandığım çok insan varResimleri paylaşacağım şimdiden herkese teşekkürler
hoşgeldın hangı sehırdesın bulgarıstanda
www.honda-tech.com
Hoşgeldiniz.. Deli ormanlılar çogalıyor.![]()
Önemli olan; hayatta "en çok şeye sahip olmak" değil, "en az şeye ihtiyaç duymaktır.''
Bulgaristan güzel ülke, keyfini çıkar.
ahh burgastan az çekmedik 6 sene git gel
merci bradko
şumene tek gitme sebebim hep gece klübü olmuştur
Valla 6. seneyi dolduruyorum artık varnada.vatan hasreti daha ağır basıyo artık
bulgar yada bulgar türkü lafını hiç hazetmiyolar.benide ilk zamanlarda çok uyardılar ama ağız alışkanlığı oluşuyo insanda
Kaynıyomuş forum valla![]()
Hazmetcek birşeyleri yok çünkü, siz Türk'e Bulgar derseniz kızmaları doğaldır. Neler yaşandı zamanında , duymuşsunuzdur sanırım, 6 sene içinde. Bulgar Türküne hiç lafım yok zaten o nasıl bi tabirse.
5000 levayada cıncık gibi e36 almışsınızdır ordaPlakanız mavi sanırım özelliği nedir ? İzmir'de de görüyorum sürekli bg plaka ama mavi olan.
tabiki herşeyden haberim var.O ilk senenin cahilliğindendi. Valla geçen ay aldım 1600 lv ya bi 320oda işte yapar 2000 tl falan
mavi plakanın özelliği vergisiz olması.çünkü yabancı olduğumuz için üstümüze araba alamıyoruz normal bg plaka.Anca güvenilir bi vatandaş lazımki arabayı onun üstüne alıp bizde ondan vekalet alalım.Onun için mavi plaka candır
hernekadar her çevrilmede polise bi 20lik çorba parası bıraksakta
)
20 lik çorba parası iyiymiş, yine de değer
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)