Blackberry 9360'ımın bozulması üzerine yeni bir telefon almam gerekiyor.Ailem 1200 lira limit koydu.Önerdiğiniz işini görür dediğiniz ürünleri bekliyorum.Hızı iyi olsun güncel uygulamaları yükleyebileyim yeterli.Şimdiden teşekkürler![]()
Blackberry 9360'ımın bozulması üzerine yeni bir telefon almam gerekiyor.Ailem 1200 lira limit koydu.Önerdiğiniz işini görür dediğiniz ürünleri bekliyorum.Hızı iyi olsun güncel uygulamaları yükleyebileyim yeterli.Şimdiden teşekkürler![]()
Bu tarz yorumları pek sevmem üç beş koy üzerine gibisinden ama 100-200 daha koyarsan lg g2 ya da s4 alabilirsin
lg g2 derim derim dediğin rakamlar da su an
Şuan çok güzel kampanyalar var teknoloji marketlerinde Iphone 4 949TL babama hediye aldım mesela, 4S 1199 TL, android dersen sony xperia z 1200 TL civarı, Samsung s4 zoom 1179 TL civarı
Youtube kanalım: www.youtube.com/@ardaguven
samsunga yönel bence
Yorumlar için teşekkürler.Fiyat açısından iPhone4 aklımdaydı onu düşünüyordum.Birde forumun fikirlerini alayım dedim.Şimdi tek tek bakıcam söylediklerinize
s4 zoom bana istediğimden fazlasını veriyor ve fiyat olarakta malesef 1200'ü aşamıyorum.
Nexus 4 ilgimi çekti biraz daha inceliycem.
Son seçeneğim iPhone 4.
Huzur, GM Discovery 700 TL![]()
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
Elimle 5-6 aylık sony xperia z var düşünürsen Satarım![]()
207 RC > POLO GTİ > BUGEYE STİ > POLO GTİ > GOLF > HAWKEYE STİ
ben tele fazla para verme yanlısı değildim taki son iki telime kadar.. bir htc one aldım onu verdim note3 aldım şimdi note3 den sonra bütün telefonlar heleki iphone 4 ler falan oyuncak telefon gibi geliyor yanlş anlaşılmasın küçük gördüğüm için demedim note3 ün 5.7 inçlik ekranına gözüm o kadar alışdıki artık 3-4 inç ekranlı telleri gözüme bir tuhaf ufak görünüyor.
Bende gm discovery öneririm lg g2 satış rakamlarıda çok güzel s4 de iyi![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Bütçe arttırılabilirse g2 ikinci el düşünülüyorsa bütçe arttırılmadan g2 eğer bütçe bu seviyeyi geçmiyorsa general mobile discovery almalısın.
Belki işine yarar kampanya var https://www.limango.com.tr/urun/lg-g...-beyaz-5221739
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)