User Tag List

Sayfa 1/6 123 ... SonSon
103 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Sakarya'da Modifiye Açılımı İçin Eylem

Kadir54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Arrow Sakarya'da Modifiye Açılımı İçin Eylem

Sakarya ve çevre illerden gelen modifiyeli araç sahipleri, araçlarına kesilen trafik cezalardan bıktıklarını belirterek, sessiz eylem yaptı.

Trafik ekiplerinin sürekli kendilerine ceza kestiğini ileri süren modifiyeli araç sahipleri, Serdivan’da bir araya geldi.
    Yaklaşık 150 araç sahibi adına açıklama yapan Auto Sakarya Kulüp Başkanı Savaş Çoban, “Araçlarımızın camları filmli diye bize ceza kesiyorlar. Araç kaza yaptığında, bu cam filmleri camın dağılmamasını sağlıyor. Yani zararı yok faydası var. Bir de basık olduğu için araçlarımız trafikten men ediliyor. Aslında araçlarımız basık olduğu için, biz normal araçlara göre daha yavaş ve daha dikkatli sürüyoruz. Sadece araçlarımız süslü diye ceza kesiyorlar. Biz bu cezalardan bıktık. Öte yandan bir de fahri trafik müfettişleri var. Önüne gelene ceza yazıyorlar. Bizim araçlarımızın hiç birinde hızdan, emniyet kemerinden ceza yoktur” dedi.

Üç saat boyunca sessiz bir şekilde protestoda bulunan modifiyeli araç sahipleri daha sonra olaysız şekilde dağıldı.

KAYNAK==> http://www.medyadetay.com/Guncel-%E2...%9D-28247.html

[IMG]http://u1312.hizliresim.com/1j/x/w07dk.jpg[/IMG

[IMG]http://u1312.hizliresim.com/1j/x/w0748.jpg[/IMG

[IMG]http://u1312.hizliresim.com/1j/x/w072u.jpg[/IMG

[IMG]http://www.medyadetay.com/images/news/modifiyeli_araba_sahiplerinden_eylem1.jpg-29-12-2013.jpg[/IMG
    Ne diyeyim insan evladıyım..

driftboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok değişik yorum yaparımda neyse.
    Marblex Mining & Marble

Harput Yapı İnsaat

Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabanın önüyle arkası arasında 3 yaş fark var

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Bu oluşumlar sayesinde geçen gün egzosdan ceza yemekten kurtuldum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    açılım maçılım çok saçma geliyor bana nedense.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla Türkiye kapsamlı çok büyük bir eylem yapmak lazım. İsterse Kars'da olsun üşenmem giderim. Artık tak etti. Çok saçma cezalar kesiyorlar gerçekten. ( Bu arada cezaları protesto edelim derken Tech yönetiminden biz ceza yedik )

brs852 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    açılım şart

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır derler. öyle toplanıp sessiz kalmakla olmuyo. o gazladıgınız serdivan kafeler caddesinin dibindeki karakolda duran adamlar içinizi okuyo emin olun.
    Marblex Mining & Marble

Harput Yapı İnsaat

drago - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    memlekette çözülecek tek mesele egsoz açılımı kaldı zaten

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı driftboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır derler. öyle toplanıp sessiz kalmakla olmuyo. o gazladıgınız serdivan kafeler caddesinin dibindeki karakolda duran adamlar içinizi okuyo emin olun.
    Yapan cezasını bulsun. Bizim isyanımız normal şartlarda seyir halindeyken Fahri trafik polisleri tarafından gönderilen prasa gibi kesilen cezalara. Park halindeki araçta bile modifiye aksam görürse ceza geliyor hemen.
    Gündüz güzel gözüksün diye sis yakıyoruz - CEZA
    ARAÇ BASIK - CEZA
    Zenon far - CEZA
    Film Cam - CEZA
    Egsoz var ama 1500 devir trafikte geziyoruz - CEZA
    Ve bir çok sayamadığım zararsız şeyler.

Eyüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sakaryadaki fahriden bende çok çektim...

Bilseydim bende katılırdım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben şimdiye kadar durdugu yerde basık diye xenon diye ceza yiyeni görmedim, yiyen var dediler sadece ama kimse ben yedim demedi.

+ olarak, 1500 devirde gezince diyosun, serdivanı çok iyi biliyosun sen, kahve diyarının üst katında oturuyorum, tam eğlencenin kafelerin orta noktası serdivanda. Ve ordaki araçların %80 ini, sahiplerinininde %50 sini tanırım. Ve çoğuda aynı yerde aynı şeyleri serdivana girince tokyoya girmiş gibi girdiklerini hepimiz biliyoruz ve şahidiz.

BEN SIRF BU YÜZDEN EVİMİ TAŞIDIM ORDAN BUNU BÜYÜK YAZIYORUM ÖZELLİKLE ÇÜNKÜ RAHATSIZLIK BOYUTU BELLİ OLSUN DİYE.

Yazdığına sonuna kadar katılıyorum kurunun yanında yaşta yanıyo. Ama yaş sayısı kurudan fazla olunca kuru ortadan kayboluyo.

Mustafa AKTAŞ - Sakarya İl Emniyet Müdürü, bilirsin belki . Kahve diyarında oturuyoruz, adamın makam arabası kapının önünde, 2 tane ekip aracı var, adamlar gelip o kadar polisin onunde yanlıyolar, nasıl izin versinler peki buna ?

Polatların önünde, mavi durakta, kahve diyarının karşı arasında ekipler duruyor bazı aksamlar. Bunları göre göre adamların önünde yanlayanlar, gazlayalar, egzoz patlatanlar..

Neyin açılmı ? Niye yazmasın adam ? Kaç defa kaza oldu serdivanda. Karakolun önünden limitöre soka soka geçenler.. Neden yazmasın adam ? Sebep söylermisin ?

Emniyet müdürü benim ev sahibinin bi ahbabı. Benimde böyle ilgili olduğumu bildiği için bi ara muhabbeti döndü. Napıcaz bunları bu işi nası çözücez dedi. Adama bişey diyemedim. Sesinizi çıkarmasanız azıtıcaklar, çıkarsanız suçlu olacaksınız dedim. Adam en son set koyucam 50 mt'de bir şu caddeye dedi. Bide koyucam mobeseyi ozaman görücez, bu defada esnaf madur olucak dedi.

Kısacası demek istediğim şu. Orda 2 saat sessiz durmakla olmuyo o işler. Hepimizin plakası serdivan karakolunda mevcut. O sesini çıkarmıyo dediğiniz klübede nöbet tutan polis alıyor. Ve herhangi en ufak bi şikayette es geçmek yerine olayın tuzu biberi oluyor..
    Marblex Mining & Marble

Harput Yapı İnsaat

mhuratboz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bugün sakaryada serdivandaydım kardeşim orda okuyo serdivan avm sine giderken bi buluşma vardı sanırım.epey araç vardı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kadir54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yapan cezasını bulsun. Bizim isyanımız normal şartlarda seyir halindeyken Fahri trafik polisleri tarafından gönderilen prasa gibi kesilen cezalara. Park halindeki araçta bile modifiye aksam görürse ceza geliyor hemen.
    Gündüz güzel gözüksün diye sis yakıyoruz - CEZA
    ARAÇ BASIK - CEZA
    Zenon far - CEZA
    Film Cam - CEZA
    Egsoz var ama 1500 devir trafikte geziyoruz - CEZA
    Ve bir çok sayamadığım zararsız şeyler.
    kusura bakma dostum ama çakma xenonlarınız ve sisleri durduk yere yakmanız beni kör ediyor. modifiye ile alakalı bir durum değil bence bunlar. film egzoz basık araç dersen anlarım ama diğerleri normal değil birde orjinaline ceza yazmadıkları için çakma xenon diye yazdım yanlış anlaşılma olmasın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben şimdiye kadar durdugu yerde basık diye xenon diye ceza yiyeni görmedim, yiyen var dediler sadece ama kimse ben yedim demedi.

+ olarak, 1500 devirde gezince diyosun, serdivanı çok iyi biliyosun sen, kahve diyarının üst katında oturuyorum, tam eğlencenin kafelerin orta noktası serdivanda. Ve ordaki araçların %80 ini, sahiplerinininde %50 sini tanırım. Ve çoğuda aynı yerde aynı şeyleri serdivana girince tokyoya girmiş gibi girdiklerini hepimiz biliyoruz ve şahidiz.

BEN SIRF BU YÜZDEN EVİMİ TAŞIDIM ORDAN BUNU BÜYÜK YAZIYORUM ÖZELLİKLE ÇÜNKÜ RAHATSIZLIK BOYUTU BELLİ OLSUN DİYE.

Yazdığına sonuna kadar katılıyorum kurunun yanında yaşta yanıyo. Ama yaş sayısı kurudan fazla olunca kuru ortadan kayboluyo.

Mustafa AKTAŞ - Sakarya İl Emniyet Müdürü, bilirsin belki . Kahve diyarında oturuyoruz, adamın makam arabası kapının önünde, 2 tane ekip aracı var, adamlar gelip o kadar polisin onunde yanlıyolar, nasıl izin versinler peki buna ?

Polatların önünde, mavi durakta, kahve diyarının karşı arasında ekipler duruyor bazı aksamlar. Bunları göre göre adamların önünde yanlayanlar, gazlayalar, egzoz patlatanlar..

Neyin açılmı ? Niye yazmasın adam ? Kaç defa kaza oldu serdivanda. Karakolun önünden limitöre soka soka geçenler.. Neden yazmasın adam ? Sebep söylermisin ?

Emniyet müdürü benim ev sahibinin bi ahbabı. Benimde böyle ilgili olduğumu bildiği için bi ara muhabbeti döndü. Napıcaz bunları bu işi nası çözücez dedi. Adama bişey diyemedim. Sesinizi çıkarmasanız azıtıcaklar, çıkarsanız suçlu olacaksınız dedim. Adam en son set koyucam 50 mt'de bir şu caddeye dedi. Bide koyucam mobeseyi ozaman görücez, bu defada esnaf madur olucak dedi.

Kısacası demek istediğim şu. Orda 2 saat sessiz durmakla olmuyo o işler. Hepimizin plakası serdivan karakolunda mevcut. O sesini çıkarmıyo dediğiniz klübede nöbet tutan polis alıyor. Ve herhangi en ufak bi şikayette es geçmek yerine olayın tuzu biberi oluyor..
    Bu yazdıklarında hem fikiriz. Ben zaten karasuda oturuyorum. Ne zaman adapazarına bir iş için gelsem peşimden fahri polis cezayı yolluyor. Ve aracımda egsozda yok. APP plakalık var ama şoförler odasından mühürlü. Ona bile ceza geldi düşün artık. Fahriler çok gaddar gerçekten. Ve fahriler nedense çark civarında oluyor nedense. Bence serdivan tarafına gitseler görevlerini daha adil yaparlar bence suç üstü direk

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı brs852 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kusura bakma dostum ama çakma xenonlarınız ve sisleri durduk yere yakmanız beni kör ediyor. modifiye ile alakalı bir durum değil bence bunlar. film egzoz basık araç dersen anlarım ama diğerleri normal değil birde orjinaline ceza yazmadıkları için çakma xenon diye yazdım yanlış anlaşılma olmasın.
    Şahsım adına konuşayım sis farlarını gündüz yakarım ben güzel gözüksün diye. Gece gerekmediği sürece kesinlikle yakmam. Çakma merceksiz zenon far da hiç kullanmadım hayatımda. Bu konuda sana katılıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kadir54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu yazdıklarında hem fikiriz. Ben zaten karasuda oturuyorum. Ne zaman adapazarına bir iş için gelsem peşimden fahri polis cezayı yolluyor. Ve aracımda egsozda yok. APP plakalık var ama şoförler odasından mühürlü. Ona bile ceza geldi düşün artık. Fahriler çok gaddar gerçekten. Ve fahriler nedense çark civarında oluyor nedense. Bence serdivan tarafına gitseler görevlerini daha adil yaparlar bence suç üstü direk
    Çarşıda affetmiyolar. Ama adamlar emniyet kemerine , sislere, egzoz'a yazıyorlar. Ayrıca bildigim kadarıyla o cezaları (emniyet kemeri hariç galiba) ispat ettikten sonra iptal ettirebiliyosun.

Serdivana getiremiyolar onları, çünkü oraya gelenlerin %95 i arabasını göstermek için geliyo. Herkes ceza yemeye başlayınca kimse gelmeyecek, esnaf için sıkıntı.. Adam bunları düşünüyor. Ama işte işin boku çıkınca ister istemez engel olmak zorunda bi yerde.

Ya yemin ederim bi gece karakola gittim muhabbete, 2 bardak çay içene kadar 7 defa telefon çaldı şu plaka egzoz ses vs vs diye.

Ne diyorum, gül gibi evimi taşıdım, sırf gece 3 5 dinlemeden limitöre girenler, egzoz patlatanlar, ses açanlar yüzünden..
    Marblex Mining & Marble

Harput Yapı İnsaat

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkes egzozu 1500 devirde gezmek icin takıyor zaten, mumkunse ortalığı yıkıp gecen arkanızdan sovdurecek egzoz takmayın..kasınmayana kimse ceza yazmıyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çarşıda affetmiyolar. Ama adamlar emniyet kemerine , sislere, egzoz'a yazıyorlar. Ayrıca bildigim kadarıyla o cezaları (emniyet kemeri hariç galiba) ispat ettikten sonra iptal ettirebiliyosun.

Serdivana getiremiyolar onları, çünkü oraya gelenlerin %95 i arabasını göstermek için geliyo. Herkes ceza yemeye başlayınca kimse gelmeyecek, esnaf için sıkıntı.. Adam bunları düşünüyor. Ama işte işin boku çıkınca ister istemez engel olmak zorunda bi yerde.

Ya yemin ederim bi gece karakola gittim muhabbete, 2 bardak çay içene kadar 7 defa telefon çaldı şu plaka egzoz ses vs vs diye.

Ne diyorum, gül gibi evimi taşıdım, sırf gece 3 5 dinlemeden limitöre girenler, egzoz patlatanlar, ses açanlar yüzünden..
    Olayın eksi yönleri kadar artı yönlerinide sunmuş oldun kardeşim tebrikler. Buradan okuyan sakaryalı arkadaşlara da ders olur hem.
    Bu arada öyle bir hararetli konuştuk ki dışarıdan okuyanlar Tokyo sanacak Sakarya yı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yukarıda abimizin dediği gibi bu camia'da yaş kuru'dan fazla olduğu için hiç bir şey yapılamaz en fazla biraz daha göz yumulabilir..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)