User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
20 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: 2014 Ehliyet | Biren Beri Gelsin :)

Shooter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Lightbulb 2014 Ehliyet | Biren Beri Gelsin :)

Herkese hayırlı akşamlar

Bu yıl nasipse ehliyetimi alıyorum fakat aklıma takılan bir şey var. Ben 25 Temmuz doğumluyum;
    *MTSAS 2014-6 sınavının sınav ücretini son yatırma tarihi ''22 Temmuz'' sınav tarihi ise ''09 Ağustos''. Yaşımı doldurmadan sınav ücreti yatırabiliyor muyum ?
    Çünkü MTSAS 2014-7 sınavı 06 Eylülde ve tam bir ay ilerisi İnanın araba sevdalısı birisi için değil 1 ay 1 gün geçmesi bile zulüm.

Yardımcı olabilecek abilerim arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ediyorum

Vesselam
    Honda arabaları eşsiz kişilik sahibi olmalıdır, sadece kabiliyetli sürücüler için değil..Akılda kalıcı bir şekilde sürücünün becerilerine göre reaksiyon verebilmelidir. -Soichiro HONDA

131mirafiori - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sürücü kursları bu iş için galiba bi sormakta fayda var kardeşim
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    itin köpeğin maskarası değil, Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'nin bekçisi, askeriyim.

tuzemen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim olmuyor diye biliyorum ama en mantıklısı sürücü kursuna sormak olacaktır.Yaşadığın duyguyu bilirim bende 7 ekim doğumluyum ehliyeti ta 14 ocakta elime aldım.o günler nasıl geçti bir bilsen..
    ///MPower

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 131mirafiori Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sürücü kursları bu iş için galiba bi sormakta fayda var kardeşim
    öncelikle ilginize alakanıza teşekkür ederim

sağlıksal problemlerimden dolayı evden pek dışarı çıkamıyorum bir bilen vardır mutlaka diyerek ten foruma sormayı denedim

Var mı acaba bir bilenimiz ?
    Honda arabaları eşsiz kişilik sahibi olmalıdır, sadece kabiliyetli sürücüler için değil..Akılda kalıcı bir şekilde sürücünün becerilerine göre reaksiyon verebilmelidir. -Soichiro HONDA

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tuzemen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim olmuyor diye biliyorum ama en mantıklısı sürücü kursuna sormak olacaktır.Yaşadığın duyguyu bilirim bende 7 ekim doğumluyum ehliyeti ta 14 ocakta elime aldım.o günler nasıl geçti bir bilsen..
    Sizi çok çok iyi anlayabiliyorum Nasıl bir günde doğduysam 22 Temmuz sınav ücreti son yatırım. - 25 Temmuz Yaş doldurma - 09 Ağustos Sınav

Silence45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olmuyor.1 Ay kurs görmüş olmanız gerekiyor sınava girebilmeniz için.Yaşınızı doldurduktan sonraki 1 ay içinde kurs varsa yazılabilirsiniz aksi taktirde önceki ay için olmuyor.

131mirafiori - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Shooter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öncelikle ilginize alakanıza teşekkür ederim

sağlıksal problemlerimden dolayı evden pek dışarı çıkamıyorum bir bilen vardır mutlaka diyerek ten foruma sormayı denedim

Var mı acaba bir bilenimiz ?
    Geçmiş olsun kardeşim geçici bir şey dir inşallah ?
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    itin köpeğin maskarası değil, Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'nin bekçisi, askeriyim.

Met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun kardeşim. Herhangi bir sürücü kursunu arasan da ilk ağızdan bilgi alsan ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 131mirafiori Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun kardeşim geçici bir şey dir inşallah ?
    Geçici bir durum , sağolun teşekkür ederim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Silence45 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Olmuyor.1 Ay kurs görmüş olmanız gerekiyor sınava girebilmeniz için.Yaşınızı doldurduktan sonraki 1 ay içinde kurs varsa yazılabilirsiniz aksi taktirde önceki ay için olmuyor.
    Mesajınızı görmemiştim teşekkür ediyorum ilginiz ve alakanıza

Alıntı Met Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun kardeşim. Herhangi bir sürücü kursunu arasan da ilk ağızdan bilgi alsan ?
    Sağolun teşekkür ediyorum. Net bir bilgi elde etmek için dediğiniz gibi yapacağım

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim çok iyi anlıyorum seni , ben alırken de 3 gün için kayıt olamamıştım kursa. 3 gün yüzünden 3 ay sonra aldım ehliyeti Benim bildiğim kadarı ile kurs kaydı için yaşı doldurmuş olman gerekiyor malesef. Yani 25 temmuzda mı dolduruyorsun yaşı , 25 temmuzda kaydolabiliyorsun , o da bir sonraki sınav tarihine atıyor tabi..
    -Fırat

AykutB. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim geçmiş olsun. Kursa git erken kayıt olabilirsin. Bence kurs bunu bi şekilde halleder sınav tarihinde yaşını doldurmuş oluyorsun nede olsa. Bir kaç sürücü kursunu arayıp sor bi şansını dene bence..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kursa erken kayıt mümkün değil denetimler bu konuda çok sıklaştı ( gerçi haberimiz olmadan yapan yine yapıyordur ) Gün kavramını doldurmadan ehliyeti alman mümkün değil benim içinde geçmeyen günlerdi zamanında

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bekleyeceksin başka yolu yok, ehliyeti erken alman için yapacağın tek şey başvurusu az olan ilçelere başvurmak.Arkadaşım polatlıda bir kursa yazıldı.Yoğunluk az olduğu için sertifikası erken çıktı ve bende 2 hafta önce almıştı ehliyeti.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dostum geçmiş olsun öncelikle , yukarda büyüklerimizin söylediği gibi mümkün olmuyo. bende 27 haziran 1996 dogumluyum sanırım ben ağustostaki sınava girebilcem

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkesin ilgisine,alakasına ve iyi dileklerinden dolayı teşekkür ederim

Aralık ayında ehliyet alan arkadaşıma sordum. 17 yaşında kursa yazılmış ve sınav ücretini yatırmış sınavdan 1 gün önce yaşını doldurmuş ve sınava girmiş ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemiyorum büyük ihtimal bende öyle bir şey yaparım ki bu mesele biraz zor gibi yukarıda '' MK8800 '' isimli üyenin de dediği gibi denetim sıkıymış artık duruma göre yapacağız bir şeyler

Yine de bu elimdeki tam ve net bir bilgi değil ben yarın bir iki sürücü kursunu arayacağım ve bu arada Forumdaki bu konu hakkındaki bilgisi olan üyeler vardır mutlaka. Beni bilgilendirirse çok mutlu olurum

Tekrardan Teşekkürler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim yaşını doldurmadan alman imkansızın da imkansızı hadi torpil yaptın da sürücü kursu halletti diyelim yakalanırsa tam 96.000 tl ceza var diye duymuştum. o yüzden bekleyeceksin 26 temmuzda yazılsan 1 ay kurs görmüş olman gerek 9 ağustostaki sınava da giremeyeceksin sanırım bi sonraki sınava girip halledeceksin.kısacası mecbur bekleyeceksin ki bu dediğimde çok zorudur bilirim zaman geçmez

ERDO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu kadar acele etme güzel kardeşim, sonradan sen de farkedeceksin boşuna bu kadar heyecan yaptığını )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle herkese selam.
    Ehliyetle ilgili kafamdaki soru işaretlerini kendi açımdan tamamen ortadan kaldırdım.
    Eğer bir gün benim gibi böyle düşünen ne yapacağız ne edeceğiz diyecek olursa aha bende böyle bir sonuca ulaştım paylaşayım dedim;
    *18 yaşından gün almaya başladığında kursa yazılma imkanın varmış (Kurstan kursa değişir iyi bir araştırma yapmak şart)
    *Yaşın dolmamışken bir sınavın ücretini yatırabiliyormuşsun ama sınav günü reşit olmak zorundaymışsın.
    Kaynak : ÖzLider Sürücü Kursu
    Birde unutmadan ; Ya şu stajyer ehliyet sorunsalı nedir bilmem kaç senedir stajyer ehliyet diyorlar. Net'de bir iki search yaptım 2007'de bile açılan konulara rastladım. Büyük ihtimal bu sene haziran ayında torba yasası ile çıkacak diyorlar bu konu da emin değilim çünkü şehir efsanesine dönmüş bu olay Bilen varsa şu stajyer ehliyet muhabbeti için yardımcı olabilecek varsa gerçekten çok makbule geçer çünkü her kafadan bir ses çıkıyor.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)