öncelikle konuyu nereye açacağımı bilemedim.eğer yanlışsam yetkili arkadaşlar taşıyabilirler teşekkürler.
aracımda ufak tefek sorunlarıyla uğraşmaya başlicam onun için birkaç ufak sorum olucak,beni bilgilendirirseniz sevinirim
Öncelikle resimde böbreklerin altındaki işaretli yerde darbeden dolayı çatlak mevcut.bunu gidermenin yolu varmıdır macun dışında?
Gene aynı resimde altta nerden geldiğini bilmedim boya problemi var.biyerlerden taşlar sekip boyayı kaldırmış büyük ihtimal.bunu nasıl düzeltebiliriz.rötuş boyasıyla nokta nokta boyasak çokmu belli olur?
ikinci konu;aracımı lifte kaldırırken yanlış pozisyonlamadan dolayı marşpiyeli çatlattılar bende sinirle yumruk atınca koca bi parça elime düştüzaten alayı macunmuş.bende tekrar macun yaptırıcam fakat araba eski üstündeki boya bitiklerde.aynı kod renk alsam sırıtırmı? ve tabiki maliyeti ne olur
diğer konu ise internetten ucuz olsun diye aldığım ve görünce şok lip.bunu pürmüzle falan ısıtıp kendi şekline getirmek mümkünmüdür?
ayrıyetten koltuk ısıtmalarım düğmeleri çalışıyo fakat ısıtmaya gelince bi hareket yok.arabayı aldığım çocuk bi modülden bahsetti ama anlamadım.ne olabilir sorunu?
Başınızı şişirdim ama son iki sorumuda sorup yorumları sizlere bırakıcam.Direksiyon acayip ağır.siz diyin anadol ben diyeyim lada falan.İnsanı acayip yoruyo manevra yaparken.hidrolik yağımı değişmesi lazım yada başka bi problemmi var acaba? Son olarakta anlık yakıt göstergesini bi türlü çalıştıramadık,problemi ne olabilir (sigorta,müşür vb.)
yardımlarını önerilerinize çok ihtiyacım var şimdiden hepinize teşekkür ederim..