Burda gördüklerim gerçekten inanılmaz belkide başka bi foruma üyeliğim olmadığı için böyle düsunuyorum dicem ama degil gercekten çok iyi niyetli insan evladı kardeslerim abilerim var evdeyim sikintidan forumun sohbet kismina bakarken okuduklarim bunlari yazmama sebep oldu..Acikcası is konusunda yeni biseyler mi yapayim derken ona dair cok guzel paylasimlar buldum konuyu yazan arkadasa nasil cani gonulden yardimci olunmaya calisildigini gordum o konuyu okuyup bitirdim sayfalarda gezinirken sadece bi dua baslikli bi konu gordum ona tikladim konuyu acan arkadasimizin dedesi hastaymis ona edilen dualari gordum beni inanilmaz etkiledi dedim ki nasi bi yerdeyim insanlar tanimadigi bi insanin dedesi icin dua bile edebiliyorlar cok etkilendim anlamissinizdir heralde nasil duygulandigimiiyi ki varsin techturkey iyi ki varsiniz forum uyeleri kisa zamandir burdayim ama cok guzel arkadasliklar edindim izmir bornovadayim kimin ne ihtiyaci olursa kucuk buyuk elimden gelenin fazlasini yapmaya hazirim konustugum arkadaslarim abilerimde bilir bunu her zaman yazabilirsiniz arayabilirsiniz..Saygılar