70 le gidilmesi gereken yerde 79 la gitmişim.... yani 77 olan yasal hızdan 2 km fazla hızla gitmişim... 166 tl ceza geldi...
3 ay onceki cezaymıs simdi geldi....bu kadar gec geliyorsa korkarım 3 ayda gene bi kac kere geçmişimdir..
70 le gidilmesi gereken yerde 79 la gitmişim.... yani 77 olan yasal hızdan 2 km fazla hızla gitmişim... 166 tl ceza geldi...
3 ay onceki cezaymıs simdi geldi....bu kadar gec geliyorsa korkarım 3 ayda gene bi kac kere geçmişimdir..
Vallahi bugun aynısı bana da geldi. 860 metrelik mesafede ortalamam 79 imiş 70 olması gereken yerde. Yapıştırmışlar 166 yıBakırköy de yakalanmışım ama ayrıntı yok. Dikkatli olmak lazım.
Benimde ilk cezam kuşadası davutlar kavşağında 70 olan yerde 79 la gelmişti
3 ay sonra geldiyse itiraz edebilirsin. 1 hafta yada 15 günde tebliğ edilmesi gerekiyor.
Prosedürü internetten araştır istersen
Everyday I ** çapuling...
anlamadığım şey, limit misal 90 ise % bilmem kaç af payı gibi bişey bırakıyolar . misal limit 90km/h ise 102 kmh+ ya yazıyo cezayı ? bana gelen cezada öyle bi olaydan bahsediyodu ve bu % nin +1 kmh fazlasıyla ceza yemiştim .
GİB.GOV.TR ye giriyosun ne elinde makbuzun var ne cezan ne delilin hiç bir şeyin yok her açtığında bir ceza eklenmiş oluyor.
sonra TR ekonomisi iyiye gidiyor iç dış borç bitti vatandaşı haraca bağlarsan böyle borç tabi biter yıllar geçtikçe çalıştıkca zengileşceğimize fakirleşiyoz.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)