Merhaba arkadaşlar normalde aile arabası yani 4 kapı bir araç arıyordum ama bu Mazda 1.5 Practica hoşuma gitti.
Sizce sorun çıkartır mı?
Kullanan varsa bilgilerini aktarırsa sevinirim.
Teşekkürler
Saygılar.
Connecting site...
Merhaba arkadaşlar normalde aile arabası yani 4 kapı bir araç arıyordum ama bu Mazda 1.5 Practica hoşuma gitti.
Sizce sorun çıkartır mı?
Kullanan varsa bilgilerini aktarırsa sevinirim.
Teşekkürler
Saygılar.
Connecting site...
Temizine yıllarca sorunsuz binebilirsiniz, mazda bu sorunsuzluğuyla ünlü, ayrıca practica ufak dokunuşlarla çok güzel oluyor![]()
Arkadaşlar bu arabada özellikle dikkat etmem gereken noktalar nelerdir?
Kaportası boyası benim için mühim değil sonuçta 15-16 yaşında araç.
konfor oldugunu pek soyleyemem biraz sert araba , kaç sene kahrımı çekti 1 tl masraf yapmadım.yağ yakmaya başlamıştı ben sattığım sırada iyice bi kontrol ettir.keyif alırsın 88 hp ama 0-100 9.7 sn falancok güzel şanzımanı var motoruyla cok uyumlu.tek sıkıntı yaşayacağın parçası arka farları ve çamurlukları , farın tanesi 330 tlydi 2 sene once vurup kırmassan sorun yok
geriye kalan her parçası heryerde mevcut.egsoz vs. yaptınmı tadından yenmez uzaktan type-r vtec sanabilirler
10 litre civarı benzin yakar güzel yol tutar , kesinlikle ef eg ek vs. civiclerden iyidir , güzel seçim.klimalıve sunroof lu olanlarına bakmanı öneririm
evet 100 kmde 10 lt civarı yakar , benim 8 yaktırdıgımda oldu 14 yaktırdığımdasakin kullanımda 10 litre yakıyodum şehir içinde
bitane kırmızı vardı ama temizmi bilmiyorum![]()
YAVAŞ.... praktikanın bu civclerden tek üstün yanı motorunun sağlamlığı olur diğer konularda konfor kalite ve yol tutuşta civic'in yanından geçemez bile praktika... üstelik trye gelenlerde klima sunroof bile çok nadirdir 90 model eflerin %70 inden fazla bu 2 donanımda var... hemde 1.4 karburatörlü motorla 90hp güç verir ve 100 kmde 7 litre yakar.... praktikada 1.5 efi dohc 88 hp komik rakamlar... haa ben çok severim praktikayı sorunsuz güzel ama ama bir ef kadar kaliteli bir araç değil.... EG ile bir tutabilirsin ama EF veya EK ayarından iyi olabilmesi için çok ekmek yemeli...
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
saydıgım civiclerin hepsinin practicadan YAVAŞ olduğunu onayladınız sanırım baştataciroğlu beyazpeyniri tenekesinden karoser üretip üstüne birde motor koymakla bitmiyoki bu işler.biraz practiacyla zaman geçirdiginizde anlarsınız demek istediğimi. ek yı anlarımda ef eg falan komik
konfor olarak haklısın sert bir araba ,ama bir o kadarda sessiz. yol tutuşta ve hızlanmada madara eder bu saydıgım tüm civicleri
1.6ies zar zor ayırıyodu.fren desen oda çok çok iyi bu sınıftaki arabaya göre.
Bana sorarsanız Practica daha hoş geldi ama bir sorun var ki yedek parça fiyatları çok uçuk.
Biraz gezdim şoyle siteleri de baya baya pahalı![]()
vay vay vay valla yakışıklı makineymiş kardeş senin mi bu delikanlı![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)