25.04.2014 OZ ULTRALEGGERA GÜNCELİ.. FOTOLAR 7. SAYFADA. GÜNCEL KM 8.500..
Stage 3 / 05.09.2016 GÜNCELİ, FOTOLAR 10. SAYFADA. GÜNCEL KM 10.060..
merhaba arkadaslar. uzun zamandır aradıgım aracı nihayet buldum.
5 yıldır garajda yatan tavanına 1 damla yağmur kar düşmemiş gün yüzü görmemiş 8 bindeki bebekler bebegi nokta hatasız , boyasız , çiziksiz , gamzesiz sıfır kokusu olduğu gibi üzerinde olan parmak ısırtıcak temizlikte RC'mizi geçen hafta aldım.
araç 8 binde olmasına ragmen her bin km'de bir 6 kere yağ degişimine girmiş , rodajı çok iyi bir şekilde bilinçlice yapılmıs , devir çevirilmemiş bir RC..
sıfır almaya giderken elinde yedek paspaslarıyla giden araba konusunda harbi kırık dünyalar tatlısı yugoslav bir arkadasımızdan aldım aracı. ( şuan 2. sahibiyim. )
araç 2009 model 207 RC'nin FULL versiyonu. cam tavan , lastik hava sensörü , 6 cd çalar. , super kilitleme alarm +( köpek balıgı gırisi )
yag tapası , yag filtresi dışında Hiç bir vidasına anahtar degmemıs hiç bir şekilde ORJİNAL'ligi bozulmamış FULL STOCK bir RC.
İlk modifiye işlemlerini bilinçli birşekilde, aceleye, oldu bittiye getirmeden kendim yapıcam inşallah.
MAŞALLAH' diyen herkezden ALLAH razı olsun. daha güzelleri sizlerinde olsun İNŞALLAH.
![]()