İyi akşamlar uzun zamandır araç bakıyoruz piyasada bakmadığım araç kalmadı diyebilirim galerici gibi oldum artık sıkıldım da , aslında bütçemiz yukarlarda fakat bahara doğru işi büyütme planı var birde üniversite olacak belki seneye kalırsam daha iyi bir yer için derhane vs masraflar onun için bütün parayı araca yatırmak şuan mantıksız , 1-1.5 en geç 2 seneye herşey oturmuş olur o zaman daha güzeline geçeriz.
Şimdilik belirttiğim gibi max. 43-44 bin tl lik araç bakıyoruz , bizim için önemli olan 1-1.5 sene sonra sattığımızda değerini maksimum seviyede koruyacak birşey olmalı vede satmak istediğimizde illallah ettirmemeli piyasası hızlı olmalı , 1-2 ay içinde satılabilir o kadar sıkıntı deil fakat daha uzun olması işimize gelmez.
Sunroof çok istiyorum olursa mükemmel olur öncelikle sunrooflu , modelli bir araç.
Renault grubu düşünmüyoruz , aşşağıdaki subaru olmaz ise VW, Audi vs olabilir veya bahsettiğim tarzda başka otomobiller..
Golf 6 bakılırsa bu hangisine bakılmalı bu bütçede hangi donanımın temizi bulunur ?
Birde 308 HDI Premium Plus lar var 1-2 seneye piyasası nasıl olur şuan 42 bin tl ye alınabilecek bir araç ve en dolusu
Birde şu var aklımda aslında Connecting site...
1-2 sene sonra yine 40-42 li rakamlara satabilir miyiz ? cevap evetse bu aracı ciddi düşünüyorum..
Şimdiden teşekkürler öneriler için..