Selamlar 1 ay icinde arac almayi düşünüyorum butcem 35 bin tlye kadar istedigim guc ise 300 hp civarı minimum 200 hp aklimda leon tsport ve gc8 var su an baska hangi modeller onerebilirsiniz acaba simdiden Teşekkürler herkese
Selamlar 1 ay icinde arac almayi düşünüyorum butcem 35 bin tlye kadar istedigim guc ise 300 hp civarı minimum 200 hp aklimda leon tsport ve gc8 var su an baska hangi modeller onerebilirsiniz acaba simdiden Teşekkürler herkese
32 liraya 207 RC aliyorsun. 3 binliraylada citirdan oynuyorsun 230 hp olur assa yukari. Oh mis. Hem modelli hemde full bir arac. 32 liralara hatasiz bulamazsin ama eli ayagi duzgun biseyler bulabilirsin.
Temizini, haldexi düzgün çalışasını bulabilirsen S3 8L olabilir. Siteden bi arkadaş satıyodu hatta, ihtiyacım olmamasına rağmen ben bile düşünmüştüm.
T sport zevkli makinadir atmosferik candir ilactir filtre sesi harikadir
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
subaru iyidir ya o paralara güzel bi gc8 vardır diye düsünüyorum ama senin isteiğin önemli tabi
JDM..
bu aralıkta kurcalanmaya müsait araç 1.8t dir galiba
gti dan cupraR a kadar![]()
Allah Tekdir , Ordusu Türk'dür.
18T aynen candır ve muhtemelen uzun bir yolculuğada ilk adımdır benceKurcalamadan durulmaz yani
![]()
Ben Czt yada ds3 1.6 thp derim
Savaş MotorSports
S3 1.8T sitede satiliklardaki arac gayet temiz ve uygun.N/A dusunirsende vti alırsın.daha az masrafli daha ekonomik.MeganeRS de olabilir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)