Abilerim kardeslerim aracımı yeni aldım sayılır ve jant degisikline gitmek istiyorum(ilerleyen donemlerde r32 ye donusturmeyi dusunuyorum body olarak).Model olarak kafamdakileri asagıda paylastım,olaganın dısında farklı bise olsun istiyorum.Aslında jantı yaza dogru alcam ancak istedigim jantlar bulunması zor oldugu icin simdiden arastırmaya,sizinde fikirlerinizi almak istedim.Birde bu jantların olculerinin nasıl olması gerektigi konusunda pek bilgim yok,en ideali nasıl olur benim aklımda 17'' veya 18'' var tabi birde genislikleride onemli ozellikle porsche jantlarının arkaları cok genıs ama hangisi dogru tercih olur bilemiyorum,jantlarda herhangi bir islem yapmaya gerek varmı gibi sorularım var.sizin aklınızda onerebileceginiz farklı modelleri paylasabilirseniz sevinirim.umarım anlasılabilmisimdir,simdiden tesekkurler..
1)alphards
2)carrera s
3)turbo
4)eski kasa 911
5)mam mt1
6)jant6 (bu model herhalde suan tr de yok ama yakında replikları cıkacak diye duydum)
arabamda bu abilerim,kardeslerim
benim gonlumdeki model ''carrera s'' ama gerek cok az bulunması gerek fiyatı gereksede jant olculerının cok buyuk olması gibi sorunlar var ama yapanda yapıyor resimlerdeki gibi.butce olarakda jant lastik max 2000tl dusunuyorum.