Konuya burdan devam etmek istiyorum Arkadaşlar diger konu başlıgım :
( link http://www.techturkey.com/forum/otom...-f-3600-a.html ) aldıgım günden bu güne kadar yapılanlar ordadır şimdi ise kendi elimden gelen şeylere devam edip burdan paylaşım yapmaya devam edicem
ÖNCESİİİİİİİİİİİİ
SONRASIIIIIIIIIIII Her araca MAŞALLAH demeyi eksik etmeyelim kardeşlerim abilerim
Talihsiz bi kaza gecirdim arka kapımı biraz yamulttular :/
Buda yaz günü yapacagım boyayı kış günü yaptırmama sebeb oldu
Park halinde duran aracıma carptıkları gün :/
EVET ARKADAŞLAR ufak bi kaza sonucu boya işleride başladı tavanımdaki güneş yanıklarından dolayı
komple boyatmaya karar verdim satarken o olur bu olur diyen arkadaşa zaten araba vermem
İlk olarak kazalı yeri düzelttik
Sonrası olarakak ufak tefek taş izleri dışında bi işciligi yoktu ....onlarıda hallettik
kaporta işii bittikten sonra özel olan astarımızda atılmaya başladı Kış aylarında oldugu icin kuruma sorunda yaşadık...
mugen ön tampon altı ek olmadan da olmazbi kac aksesuar şart...
SON Halini bende merak ediyorum...
EVET ARKADAŞLAR BOYA ÖNCESİ BOYA SONRASI PAYLAŞIMLARIM
ALLAH herkese daha iyilerini daha güzellerini nasip etsin .....
![]()
Profesyonel resim cekmek icin makinemiz yok telefonlarlar idare ediyoruz ..ama oda olucak
agız tadıyla gece rol yapamadıkya :/
![]()
arkadaşlar trafik polisi eksozdan aracınızı bağlayamaz bunu unutmayın cahilligimize geldi ve memurun oyununa geldim karışıklık olmuş falan filan 3 gün bagladılar aracımı cekicisiyle ugraş cezasıda cabası ..yaz cezanı yolla ama yok baglayacaklar birde trafikten men ettiler ...ALLAHA haval ettim
Merter Mc
![]()