User Tag List

13 sonuçtan 1 ile 13 arası

Konu: 3D Havuzlu kışlık paspas hakkında

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

3D Havuzlu kışlık paspas hakkında

böyle bir konu açılmışmı diye baktım ama göremedim açıldıysa affola..
    jetta aracıma kışlık paspas bakıyorum ama bursada bulamadım istediğim gibi sahibindende şöyle bi ilan gördüm bu tarz paspas kulanan varmı acama menunmusunuz tam oturuyormu?
    gerçekten resimdeki gibimi acaba pekte güvenemedim açıkcası.
    New York manhattan kiralık ev bulan forumdan yardım bekliyorum
    şöyle bi ilanda atayım Connecting site...

Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    takipteyim , şekli şemali düzgün , iç koku karakteristiğini değiştirmeyecek bi ürün bulursam bende leon için sipariş vermeyi düşünüyorum.

mbashan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet benim bi müşterimin yeni kasa passat aracında var çok kaliteli ve güzel bişey şekil olarak aynı hatta üzerinde seri numarası bile var orjinal sandım ama değilmiş koltuk altına kadar baya bi giriyo inanın çamurun pisliğin aracın tabanına değmesine imkan yok

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ben ceed'e aldım kiadan 49.50 TL ye. kıvrımlar falan cuk oturuyor ama yinede 0 a 0 olmayan yeri var ufak tefek arka paspasta zaten cok oturanda yok. camur vs. akmıyor etmiyor hatta bagaj havuzunada niyetliyim simdide .temizlemesi ugrastıyor biraz suyu vurunca kalıyor dogal olarak içinde dik asmak lazım buda akması kurumasını beklemek içim uzun. bezle silinmeli yada hava vurmalı saglam bir sekilde
    1881 - 193

Faruk_Vtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    48 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    C2 ıçın olanı varsa bende dünden razıyım almaya, hıç bı yerde bulamadm..
    F&F CAR CLEAN - Detailing Center

Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben ceed'e aldım kiadan 49.50 TL ye. kıvrımlar falan cuk oturuyor ama yinede 0 a 0 olmayan yeri var ufak tefek arka paspasta zaten cok oturanda yok. camur vs. akmıyor etmiyor hatta bagaj havuzunada niyetliyim simdide .temizlemesi ugrastıyor biraz suyu vurunca kalıyor dogal olarak içinde dik asmak lazım buda akması kurumasını beklemek içim uzun. bezle silinmeli yada hava vurmalı saglam bir sekilde

sahibinden de oem markalar 150-200 arası... Bende citroen servisemi sorsam acaba daha ucuz olurmuki siz nasıl 49 a aldınız hayret .. 3d havuzlu değilmi düz pas pas değil ?
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben grande puntoda kullanıyorum çok memnunum.. kayma yapmıyor, halı her daim tertemiz.. takımını 100e almıştım..
    Tango-1 never dies.

wrcsinan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fotoğraflarda gözüktüğü gibi cuk oturmuyor. ama genede iyi. havuzlu olduğu için herşey paspasta kalıyor büyük avantaj.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracıma vosmer den aldım jetta için kaucuk paspas , tam 3d havuzlu olmasada kış için birebir, hemde orjinal olması birebir oturması ve jetta yazılarıyla gayet şık duruyor tavsiye ederim , fiyatı vosmer servisinde 140.tl gibi bir rakamdı diye hatırlıyorum.
    İlkay Akçakoca-İZMİR
    35 TC 126(EJ9),35 CUK 44(EJ9),35 CAR 50(GTC),35 CAR 78(116i), 35 DY 642 ( C30 )

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sahibinden de oem markalar 150-200 arası... Bende citroen servisemi sorsam acaba daha ucuz olurmuki siz nasıl 49 a aldınız hayret .. 3d havuzlu değilmi düz pas pas değil ?
    valla ceed forumunda görmüştm bende inanmadım ilk başta.sonra babam bayiye ugramıs bir ara hediye almış faturasından gördüm bende 49küsür.evet bildiğin havuzlu paspas kia parça kodlu amblemli ceed yazan orj. paspası

Bu arada gram koku yapmadı etmedi alırken bu arada ona dikkat edin ilkden olabilir ama sonra devamlı sürekli olmasın dandik kaucuktan yapılan paspaslar için bahsediyorm

edit: http://www.jeepandcar.com/Urunler/41...(2010---).html

edit:buarada faturasına baktım yanlıs soylemişim fiyatı 46 TL miş
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    astra sedanın bagajına aldım bende. 50 mi 55 miydi neydi fiyatı. hepsiburadadan. boyu filan güzel oturdu ama yanlarda biraz potluk yaptı. çokta mühim değil, alçı kalekim seramik taşıyorum yeri geliyor. pislik dolmasındansa onun içine dökülüyor herşey, çıkartıp çırpınca temizleniyor. bide sildinmi mis miss

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla ceed forumunda görmüştm bende inanmadım ilk başta.sonra babam bayiye ugramıs bir ara hediye almış faturasından gördüm bende 49küsür.evet bildiğin havuzlu paspas kia parça kodlu amblemli ceed yazan orj. paspası

Bu arada gram koku yapmadı etmedi alırken bu arada ona dikkat edin ilkden olabilir ama sonra devamlı sürekli olmasın dandik kaucuktan yapılan paspaslar için bahsediyorm

edit: JPC Otomotiv/JPC Tuning/Jeepandcar/4x4 Lines Aracınıza Özel Uygulamalar

eyw , halı kadar spor ve güzel durmuyor ama çok daha kullanışlı olacagı kesin
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı year_one Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aracıma vosmer den aldım jetta için kaucuk paspas , tam 3d havuzlu olmasada kış için birebir, hemde orjinal olması birebir oturması ve jetta yazılarıyla gayet şık duruyor tavsiye ederim , fiyatı vosmer servisinde 140.tl gibi bir rakamdı diye hatırlıyorum.
    Evet bende bugun bursa doğuşa sordum ayın 15 i gibi geliceğini söylediler.
    Fiyatı 140 tl biraz pahalı olcak ama sonuçta orjinal. koku falan yapmaz herhalde.. siz ne zamandır kullanıyorsunuz?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)