Merhaba Arkadaşlar.
ELM 327 ila Wifi ile Dashcommand programını kullanan var mıdır.
Ben tanıttım cihazı telefona connected demesine rağmen motorla ilgili herhangi bir veri (rpm, sıcaklıklar vs) alamıyorum.
Yardım edebilecek var mı acaba?
Merhaba Arkadaşlar.
ELM 327 ila Wifi ile Dashcommand programını kullanan var mıdır.
Ben tanıttım cihazı telefona connected demesine rağmen motorla ilgili herhangi bir veri (rpm, sıcaklıklar vs) alamıyorum.
Yardım edebilecek var mı acaba?
Her program her arabaya bakmıyor bilginiz olsun.
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
bluetooth la bağlananlardan mı aynı sıkıntı bizde de oldu çözümü bulursanız burda paylaşırsanız sevinirim
Bu ELM-327 lerin kablolu modellerini almak daha mantıklı, bluetooth lu olanlarının bluetooth ları bir garip çalışıyor bağlantı sorunu çıkarabiliyorlar.
Telefon için program bilmiyorum fakat pc ile bakmak istersen Car Diagnostic Center ile deneyebilirsin.
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
Ya bende rocco olsa belki bende de sorun olmayacak. Başka araçta denemedim. Aracım eski olduğundan dolayı bir uyumsuzluk söz konusu olabilir. PCMSCAN ile denedim olmadı. Gerçi çok ayaküstü denedim vaktim yoktu. Bu gün SCANMASTER programını indirdim. Bakalım o ne netice verecek. İşin kötüsü notebook şarjı nanay.
Bu gün araç için 12-220 inverter bakmaya başladım.
Ya şirkete notebook aldırcaz ya pil ya da kendim inverter alıcağım : )
Şimdiye kadar arıza tespit cihazı alsam iş tamamdı fakat ben işin monitoring kısmına merak saldım.
2003 öncesi 206 GTI Ã bağlanamazsın obd cihazları ile. Sadece yetkili servisin kullandığı Peugeot Planet yada özel servislerdeki çok pahalı ama her aracı gören cihazlar bağlanır.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Ben Wi-fi ile Dashcommand'tan bağlanabiliyorum. Araç 2012 Kia Pro Ceed.
torque pro kullanıyorum hiç sıkıntı çekmedim tavsiye ederim
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
yeni konu açmayım dedim elm 327 yi araca bağlıyorum dashcommand full sürüm applesotreden indirim yanlız bağlantı sağlansada benzin ne kadar var veya yağ su sıcaklığını göremiyorum farklı bi ayar mı yapmam lazım aracım 2006 model e90 320i (benzin)
güncell 10 krktr
Torque programı ile sıkıntısız çalışıyor Opel insignia'da , ücretsiz aynı zamanda ... Bluetooth sorunsuz
"Denenmişi Denemek Ahmaklıktır!"
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)