İlanı veren arkadaş saçma teklifler yapmayın demiş. Ne kadar teklif etsem saçma bir teklif olmaz?![]()
Ayrıca siz ne düşünürsünüz bu araç hakkında.
Connecting site...
Teşekkürler
İlanı veren arkadaş saçma teklifler yapmayın demiş. Ne kadar teklif etsem saçma bir teklif olmaz?![]()
Ayrıca siz ne düşünürsünüz bu araç hakkında.
Connecting site...
Teşekkürler
alınır bi yanı yk tek kapı olsa belki düşünülürdü ama bu paraya daha temizi daha orjınalı bulunur bana cok iç açıcı gelmedi araç
Mustafa Kemal Atatürk
Valla bi araba bulamadım gittiİlk arabamı almaya heves ettim ama olmuyor bi türlü
Tek kapı istemiyorum ama Practica tek kapı olabilir.
Olmazsa Saxo veya 106 4 kapı
Sizce 8 civarı bulunabilir mi yıpranmamışı ?
bunun 1.5 dizelını kullanmıstım sx modelı mukemmel az yakıyordu bır depo sehır ıcı 1200 km gıdıyordu turbo olmadıgından cok tıkanıyord ama superdı bagajdan cok ses gelıyordu o yzuden satmıstım ama keyıflı arabaydı vıtes sureklı bosta gıbıydı![]()
Canı alınmış bunun, diğer konuda paylaştığınız mazda 323 daha düzgün duruyor buna göre. 9,5-10 verip alınır bence.
Şundan mı bahsettin hemşo
Connecting site...
aslında 11 000 tl civarına lantis falan bakabilirsin
Forum olarak herkes yardım edecektir abi sıkıntı yapma hiç.
Acelede etme sakın attığın tüm arabalar apaçi tarzı modlanmış arabalar sen orjinal bak zamanla eline para geçtikçe yaparsın kendi zevkine göre..
***** siteye girip 1.3 corolla, 323 mazda gibi arabalara yönel sorunsuz sıkıntısız binersin.
edit. http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...48893189/detay
örnek olsun diye yolluyorum.
Yok abi şundan
Connecting site...
Ama arkadaşın dediği gibi acele etme elbet çıkar bişeyler
Bu da forumdanmış klima da var.
http://www.techturkey.com/forum/otom...e-klimali.html
Olsun abi ilk arabanın yeri başkadır heralde, benimde henüz kendi arabam olmadı ama senin heycanına ortak olalım en azından.![]()
Saxo 1.4 tek kapı mevcut bende de abi. Lpg yok aracımın ağır bi bakıma ihtiyacı olmasına rağmen km'de 30-35 kuruş yakıyorum şehir içi. Lpg ile mobilet kıvamında araç. Bence düşünülebilecek bir araç fakat farklı ilanlara yönelmeni tavsiye ederim. İlandaki pek iç açıcı durmuyor.
8 degılde 9 a practica almanızı öneririm bende saxo kullandım ama mazda daha sorunsuz daha kalitelidir eğer canı alınmamış bi practica alırsanız sorunsuz binersiniz
Mustafa Kemal Atatürk
Practica da bulamadım ki
Şu Tempra nasıl gençler?
Connecting site...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)