sesi hoşuma gitti gerçekten 3.vites oranıda maşallah normalde kan bin devir ceviriyor.
www.egeturbo.com
Turbo asker
su videolari orjinal linkiyle koysaniz da bizde izlesek
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
http://www.youtube.com/watch?v=BaMIOLxZtp4
evet normal linkinide koyun video koyarken
izmirde 2 tane corolla vardı 2side sitemize üye biri AE86 nickli diğeride merttepe hatta merttepe aracını yeniden topluyordu resmen baştan aşağı yaptı ama suan ne durumda bilmiyorum
www.egeturbo.com
Turbo asker
Kardeşim ilginden dolayı sağol biz ae86ları restore etmeye başladık ilk önce arkadaşımın (merttepe)ae86 ile yola çıktık mayıs ayından beri kaportası ile uğraşmaktayız ayrıca motor ile ilgili çalışmalarımızda devam ediyor fazlasıyla koşar ve kolleksiyonluk olması için topluyoruz onun levin bitince benimkine başlıyıcaz tabi parçaları tamamlarsam.Çalışmalarımızla ilgili bir foto;
![]()
Maşallah araçlarınız bittiğinde oratalama gücü ne olacak bunların parçalarını bulmak problem olmuyormu birde ?
1.6tdi.
Ecutech.
Yaklaşık 3 senedir sürekli toyotasadan parça getirtiyorum bazı kaporta parçaları üretilmediğinden gelmiyor bu yüzden sıkıntı var mekanik olarak parçalar geliyor o konuda pek sıkıntı yok hatta b.k çıkarıp v kayışını bile getirtmiştim.Araçların güçleri 150-200 hp arasında olucak tabi motor konusunda biraz daha zamanımız var çünkü hesapları doğru yapıp ona göre parça getirticez.
3. vites mi uzun devir mi fazla yada bi halt var be kardesim araba degil Motorsiklet olabilir içinde ki![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)