cila,temizlik ve bir kaç ufak dokunuşdan sonra bir kaç tane foto çekip sizlerle paylaşmak istedim,umarım beğenirsiniz
güzel termetmiz bi vti...
teşekkürler
ardaaaaaa bu kadar parlatmak zorundamıydın kıskanıyorum ama
et giren yere dert girmez.
maşaallah yaw şöyle bi vti'ımız olmadı gitti kazasız belasız ARDA...
ali Nickli Üyeden Alıntı maşaallah yaw şöyle bi vti'ımız olmadı gitti kazasız belasız ARDA... supersprint sponsorum gelmiş sağol ali abicim
masallah kazasız belasız
kop42 Nickli Üyeden Alıntı ardaaaaaa bu kadar parlatmak zorundamıydın kıskanıyorum ama hiç kıskanma sadece 10 karelik temiz kalıyor siyah işde sonra toz
Maşallah Allah kaza bela vermesin kardeşim.
B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.
süper süper... Maşallah!
Tango-1 never dies.
Güzel çekimler kazasız belasız Arda bana boya kodunu söylermisin ?
masallah masallah guzel allah kaza bela vermesın arda
Arda kazasız belasız kardeşim süper.
1.6tdi. Ecutech.
masallah adaş bide arkadan gorseydik
maşaLLah kazasız beLasız
ozKn Nickli Üyeden Alıntı Güzel çekimler kazasız belasız Arda bana boya kodunu söylermisin ? dostum tam emin olmamakla beraber nh-592 olması lazım orjinal kod..
arda yıkılıyo kardeşim araban allah kaza bela nazar göz herşeyden korusun
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
walla 4 4luk bi vti temiz sade şık..kazasiz belasiz kullan kardeşm
KIVANÇ Nickli Üyeden Alıntı masallah kazasız belasız göki Nickli Üyeden Alıntı Maşallah Allah kaza bela vermesin kardeşim. Shadow_Dancer Nickli Üyeden Alıntı süper süper... Maşallah! crazydog Nickli Üyeden Alıntı masallah masallah guzel allah kaza bela vermesın arda 3rk4n Nickli Üyeden Alıntı Arda kazasız belasız kardeşim süper. _cAgdAsH_ Nickli Üyeden Alıntı maşaLLah kazasız beLasız Vtec-SEDAN Nickli Üyeden Alıntı arda yıkılıyo kardeşim araban allah kaza bela nazar göz herşeyden korusun Brs_eg Nickli Üyeden Alıntı walla 4 4luk bi vti temiz sade şık..kazasiz belasiz kullan kardeşm hepinze tek tek teşekkür ederim kardeşlerim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları