Biliyorum bu tip konularda, bize ne! tarzı veya dalga geçici cevaplar gelebilir ama ben yine de yazacağım içinde bulunduğum sıkıntılı durumu.
24 yaşımdayım 2012 de okuldan mezun oldum maliye okudum bu arada, neyse hiç aklımda yokken hatta tam tecilimi bozdurup askere gidecektim ama birilerinin kanıma girmesi sonucu K(P)S(S) ye hazırlanma kararı verdim. Herşey bundan sonra başladı zaten, dersaneye yazıldım, yoğun bir ders çalışma temposuna girdim 2012 kasım gibi.
Neyse şöyle böyle sınava kadar geldim çok büyük aksilikler oldu tabi sınav öncesi ama bi şekilde yetecek puanı aldımFakat bitmedi tabiki daha önümde kurum sınavları ve onları geçersem mülakatları vardı. Tabi bu sırada sürekli ders çalışmaya devam ediyordum,28 eylülde bir ver(g)i m(ü)fettişliği sınavı açıldı, tek soruyla kaçırdım. Sonra 3 kurumun sınavına daha girdim ve bunların ikisini kazandım çok şükür. Birisi İç İşlerine bağlı G(ö)ç U(z)m Yard. diğeride Ma(l)iye B(a)k bağlı Ge(l)ir U(z)m Yrd sınavı.
1,5 senedir gerçekten o kadar çok emek verdim ki, tüm gün kütüphanelerde dersanelerde tek aklımda olan şey dersler ve bir işe girebilmek. Bu yaşımda hala babamın eline bakmak tüm sosyal hayatımdan vazgeçmek gibi çok daha kötü yanları da var.
Ancak zurnanın zırt dediği yere geldim, benim bu yola koyulmamı, sınav zamanı destek olacağını (refer(a)ns bakımından) söyleyen kişi beni yüzüstü bıraktı,30 unda mülakatım var ve telefonlarıma bakmıyor mesajlarıma cevap vermiyor. Malesefki bu tip kadrolara girerken refer(a)ns çok önemli, ve benim elimde hiçbirşey kalmadı. 5-6 gündür o kadar canım sıkkın ki sağım solum kabardı uyku uyuyamıyorum.
Çevremde bunları anlatabileceğim kimse de kalmadı, o yüzden burda sizinle paylaşmak istedim. İnsanın emeklerinin ve hayallerinin boşa gidecek olması çok kötü bir duygu.