aracıma mobil1 10-60 yağ kullandım ama psikolojik mi bilmiyorum ama sanki performansta biraz düşme oldu.
aracıma mobil1 10-60 yağ kullandım ama psikolojik mi bilmiyorum ama sanki performansta biraz düşme oldu.
Yeni nesil tam sentetik yağ, eski teknoloji motor olsa kalınlık olarak uygun olmayabilir diyeceğim ama sizin aracınız yeni motor, zannetmiyorum dediğiniz gibi psikolojik olabilir.
farklı bir ustaya gitmiştim önerisi üzerine yüksek sıkıştırmalı araçlarda iyi dedi motorun ömrünü uzatıyor dedi vs vs bende tamam dedim ama bilmediğim bir yağ işte
yine int de bir sayfada okumuştum ama hatırlamıyorum diyordu ki yakıtı arttırır performansı düşürür ben de bu sayfada sormak istedim daha net yanıtlar almak için![]()
Fabrika verisi 5w30 olarak geçiyor aynı çelişkiyi bende yaşayıp en son motul 300v 5w40 aldım.
" İkinci Olan İlk Kaybedendir " Ayrton Senna da Silva
mobil 10-60 keçeleri şişirme özelliği olan bir yağ. Yağ kaçağı olan arabalarda tercih edilen bir ürün. Diğer firmaların 10-60 ile aynı değil. Hemen değiştir Mobilin 10-60 ının özelliği o. Performans olarak düşme yaşamanın nedeni o. Yağ arabayı fazla sıkıyor. Psikolojik değil yani.
IN BOOST WE TRUST
konu sahibinden özür dileyip konu kirliligi olmasın diye bende sorayım
b16a2 lerde genelde hep 10/60 kullanılıyo ama fabrika böle demiyo ,peki bunun nedeni nedir ? (saglıklı bi motordan örnek vererek)
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)