Herkese merhaba,
Daha önce araçlarımı tanıtmamış, fotoğraf koymamış yada belirtmemiş pek.
Öncelikle bu aracı alma hikayemi yazayım, boş boş fotoğraf ekledi demesinler.
2010 model Polo ve 2012 model Punto araçlarım var iken, artık daha büyük, daha haz alabileceğim ve daha donanımlı bir araç almak niyetindeydim. Polo'yu satarak bu işleme başladım. Uzun uzuna araştırmalar, hoşlaşmaların ardından Megane Cupe GT-Line için karar kıldım. Araç full + full.
Ekstraları:
Teknoloji Paketi : Geri Görüş Kamerası, Navigasyon, Arkamys Radyo, Şerit Kontrol Sistemi
Zenon Paketi : Zenon far, Far yıkama sistemi
Cam Tavan
Polo ve Punto:
Ancak bu kararı almadan önce Yeni Proceed, Leon SC, Astra GTC arasında uzun bir zaman git gel yaşadım. Fiyatların anormal yüksek olunca Leon Sc en mantıklısı gelmişti ve ufak bir kapora ile 3 ay sonrasına tarih aldım. Siparişi verdiğimde Temmuz ayı içerisindeydik.
Aracın gelmesini beklerken Seat araca 2 bin, opsiyonlarada toplamda bin tl zam yapınca araçtan soğudum açıkçası. Bu arada Tepretoğlu Megane Coupe'lerde çok iyi fiyat belirleyip ilana koyuncu hemen gittim baktım. Araç 2012 model sıfır, trafiğe çıkmamış araçlardan olduğu için uygun fiyata veriyorlardı. Hemen hızlıca Leon'dan vazgeçip kaporayı alıp Tepretoğluna yatırdım. Aynı haftada aracı teslim aldım.
Araç 1.5 dizel otomatik vites 110 beygir. Şu an rodaj döneminde olduğu için zorlamıyorum pek. Bu yüzden nasıl gider, ne durumda gider pek bilemiyorum. Şu an stok vaziyette duruyor. Sadece son susturucu iptali yaptım ufak ufak homurdanıyor.
Fotoğraflardan da göreceğiniz gibi, yay ihtiyacı ve belki jant ihtiyacı var. Bu işlemleri yaparsam başkada ellemem gibi gözüküyor.
Burada tecrübeli arkadaşlar mevcut, aklımda jantın biraz daha koyuya boyanması var bilmem önerir misiniz? Çünkü değiştirmek şu an düşüncelerim içerisinde değil.
Fotoğraflar yeni alım sırası ve ilk zamanlarda çekildi. Çok temiz ve net değil. Ayrıca gün ışığında da çok fotoğraf yok. Yakın zamanda en iyi fotoğrafları sunarım diye düşünüyorum.
İlk fotoğraf, Tepratoğlu'nda kasko ve sigorta işlemlerinin tamamlanmasını bekliyor. Plaka hazır fakat takmamıştık.
Aynı akşam eve geldi, otoparkta yatmaya başlamadan hemen önce.
Dışarıya çıktık, biraz işimiz vardı Kocaeli'nde oralara gittik, eski araç ile alakalı düzeltmeler vardı.
Not: Eski araç fotoğrafı:
Kırmızı olan
Ve Kocaeli'nde çekilen:
İçerisini çekelim dedim birazda:
Plakayı taktık fotoğrafı çektik:
Yay gerektiğini belirten bir fotoğraf
Şimdilik maalesef bu kadar fotoğraf bulabildim. Araç 2500km ye henüz ulaştı ve doğru dürüst fotoğrafı bile yok.
Yarın yada daha kısa sürede tertemiz fotoğraflar verebilirim.
Bu arada önerilerinizi de alabilirim.
* Koyu renk jant? yada siyah?
* Yay? Kaç cm? Marka vs?
gibi.