Bu iki aracı performans- modlanabilirlik -malzeme kalitesi - servis hizmeti ve ücretleri - parça ücretleri - yakıt - motor - güvenlik - konfor vb aklınıza gelen herşeyde karşılaştırabilirmiyiz şimdiden teşekkürler iyi günler.
Bu iki aracı performans- modlanabilirlik -malzeme kalitesi - servis hizmeti ve ücretleri - parça ücretleri - yakıt - motor - güvenlik - konfor vb aklınıza gelen herşeyde karşılaştırabilirmiyiz şimdiden teşekkürler iyi günler.
1.6tdi.
Ecutech.
Performans harici bütün konularda Clio önde.Palio'nun kaporta aksamı ucuz olabilir mekanik aksam clio'dan pahalıdır sporting baya farklı çünkü diğer modellerden. Ben olsam Sporting alırdım ama![]()
Yakıt-Servis-Malzeme Kalitesi-Guvenlik-Konfor-Donanım Clio'da daha iyi..Dijital Klima,Xenon,Abs,airbagler,servo,sunroof v.s v.s bir cok ozelligi mevcut..Yakıtıda baya iyi,parca konusunda biraz degisik fiyatlar gosteriyor mesela farları v.s pahalıPalio' icin soyleyebilecegim pek bisey yok genel olarak guzel bi araba o da,performansının Clio'dan cok daha iyi olduguna eminim ama..
p.s makyajlı clio 1.6 16v'den bahsettim![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Sporting'in yürüyeni motoru bayağı sağlam kolay kolay sorun çıkarmıyor.Hacmine göre biraz fazla yakıyor .Filtre egsoz kit car gibi ses çıkarır.Clio'dan iyi yürür.Malzeme kalitesi olarak clio biraz daha iyi olabilir.modifiye parçası zor bulunur yayı,kule gergisi vs.ama yinede sporting tercih ederdim bende.
Donanım,malzeme kalitesi,güvenlik,konfor,yakıt tükemi,modifiye parçaları yönünden Clio daha iyi.
Servis parça fiyatları,performans konusunda sporting bir adım önde.Normal kullanımda çok yakmaz ama devirli kullanırsan vay halinemodifiye parçası bulmak imkansız gibi birşey sporting için.
03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG
13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG
performans acısından clıodan daha ıyı oldugunu dusunmuyorum.dıger konulardada clıo daha ustun bır arac.bu arada 4 kapı hb lerı deıl sport clıodan bahsedıosun sanırım.yorumum clıo sport ıcın.
Palio'nun parçaları Clio'dan çok daha ucuzdur diye düşünüyorum. Sadece motor modifikasyonu için sporting daha şanslı gibi (yazılım, egzantrik) ama dış aksesuarlar ve yol tutuş için clio bir adım önde. yakıt konusuna gelince ikiside 1600cc gibi yakmıyorlar =) servis konusunda yetkili servise gitmediğin sürece (ben olsam götürmem) iki otomobilin serviside senin ustanın becerisine kalmış. Bende herkez gibi Sporting'i alırdım =)
916 V6 Turbo
Komple Remus egzozlu bir Sporting'e binmiş biri olarak junior ferrari diyebilirim çok tatlı sesi![]()
Performans > Sporting
Motor Sesi > Sporting
Modlanabilirlik > Clio
Malzeme Kalitesi > Sporting (Koltukları, vites topuzu, pedalları vs fabrikasyon sportif)
Servis ve Parca Uygunlugu > Sporting
Yakıt Tüketimi > Clio
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Biraz konfor ve yakıt tasarrufu isteniyorsa clio..
Yürür isteniyorsa sporting..
iki araç denendiğinde sporting geçiyor..
eski palio sporting sahibi olarak söylemek gerekirse cliodan daha hızlı ama 120hp die 106 nın performansını beklemeyin yarısı kadar bile olamaz bildiğim kadarıyla üzerinde 103hp palio hl şanzumanı var ve çok kısa kalıo 6500de limitör var ve büyük portlu kırmızı emme manifoldu sahesinde inanılmaz yüksek bir benzin sarfiyatına sahip 1.6clio yu denemedim ama ondan hızlı olduğuna eminim ama ben olsam clio yu tercih ederim çünkü 33milyara aldığım palio sportngi 20 milyara zor sattım 2004 model clio nun satışı daha hızlı ve daha yüksek rakamlara olur mod a gelince palio 103 lük için beyin throttle body kısa bulunabilir ama sporting e hiçbirşey bulamadım fakat clio nun baya parçası bulunabilir kanaatindeyim karar sizin....
evet araştırdığım kadar ile test verilerine göre yakıt sarfiyatı clio dan 1 lt fazla ama performansıda iyi ona göre ama inanılmaz fark olmaması lazim deilmi ve piyasası düşük bi araç 2002 model clio ile 2004 palio aynı para nerdeyse hatta palio daha ucuz denebilir.
1.6tdi.
Ecutech.
03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG
13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG
işte bizde üstünlük hangisinde onu anlamak için karşılaştırma konumuzu açıp öğrenmeye çalışıyoruz![]()
1.6tdi.
Ecutech.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)