User Tag List

7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: 47 51 bin arası Tavsiye Citroen c5 dizel otomatik 2011 2012 tavsiye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

47 51 bin arası Tavsiye Citroen c5 dizel otomatik 2011 2012 tavsiye

citroen c5 hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum bu fiyata dizel otomatik olması şartıyla c5 den mantıklı araç yok galiba ? yanlız şanzıman durumu nedir bu mcp dsg den sonra çok mu verimsiz bi şanzımandır yakışı vs araç hakkında bilgi verebilecek varmı sabahtan beri bakıyorum donanımhaber'de almancılar la fransızlar kavga edip duruyor

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yarı robotize şanzıman var alışınca çok sarsılmıyo vites atıcağı zaman gazdan ayağınız hafif çekip tekrar basınca sarsıntı yapmıyodu (2-3 yıl önce c4 picasso kullanmıştım bir müddet)
    bir dsg değil ama

jettalara baktınızmı dizel dsg eski kasa rahat bulunur sanırım o fiyatlara 2010 civarı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı i-vtec07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yarı robotize şanzıman var alışınca çok sarsılmıyo vites atıcağı zaman gazdan ayağınız hafif çekip tekrar basınca sarsıntı yapmıyodu (2-3 yıl önce c4 picasso kullanmıştım bir müddet)
    bir dsg değil ama

jettalara baktınızmı dizel dsg eski kasa rahat bulunur sanırım o fiyatlara 2010 civarı
    öyleyse peder bey buneymiş diyebilir jetta bulunur da o parayı o jettaya vermek istemiyorum daha bi kaç ay önce tsi passat satılıp da eski kasa jetta almak hem de daha çok para verip pek mantıklı gelmedi c5 aklıma yatdı tip konfor olarak ya da babam parayı fluence ye gömecek

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onurkk06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öyleyse peder bey buneymiş diyebilir jetta bulunur da o parayı o jettaya vermek istemiyorum daha bi kaç ay önce tsi passat satılıp da eski kasa jetta almak hem de daha çok para verip pek mantıklı gelmedi c5 aklıma yatdı tip konfor olarak ya da babam parayı fluence ye gömecek
    golf 6 tdı dsg de bulunabilir yada 2011 2012 caddy 1.6 tdı dsg de olabilir aslında tam baba arabası caddy dsg hayırlı olsun abi şimdiden

ahmetbaha-drs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    C5 güzel araba kullananların dediğine göre şsnzımana alıştıktan sonra pek sıkıntı olmadığı. Tabi ki bir dsg değil ama dsg'ninde meşhur mekatronik arızası olduğunu düşünürsek garantisiz bir Vag grubu almak pek mantıklı değil bana göre. +Lancia Delta 1.6Mjet dizel otomatiklerin fiyatları gayet iyi, alternatif olabilir size.
    V40 Cross Country T4
    Megane GT-Line
    Range Sport SDV6
    A8 4.2 TDI Quattro
    VW Passat Variant TSI

cosekar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    su anda şirket aracı olarak c4 dizel otm kullanıyorum 2012 model, şanzıman iğrenç, yakıt ekon mukemmel, malesef sanzıman yuzunden 0-dan kalkışta 90 lık polo dizele geçildim.
    Coskun ARIKAN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cosekar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    su anda şirket aracı olarak c4 dizel otm kullanıyorum 2012 model, şanzıman iğrenç, yakıt ekon mukemmel, malesef sanzıman yuzunden 0-dan kalkışta 90 lık polo dizele geçildim.
    bizde şanzıman yüzünden fluenceye döndük ne yazık ki

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)