Yazılım,downpipe,kat iptali,bagaj dolu.
80-215
Link:
http://www.youtube.com/watch?v=Lw7uqemjt1o
Yazılım,downpipe,kat iptali,bagaj dolu.
80-215
Link:
http://www.youtube.com/watch?v=Lw7uqemjt1o
DRİLL
Dr.Ecu
maşallah çok güzell
Dr.Ecu AntaLya
bagajda ne var dolu olarak usta, sen koskocaman orhangüneysin bagaja un çuvalımı koyuyorsun bi foto çekiverde merak ettim bagajda yük ne varmıs her videoda bagaj dolu çekiyosun birde meguiarslar bidonlarınamı diyorsun yük var diye ?
basıncın nedir aracının 0.9 barmı ?
Neden takildiniz ki bagaj dolu lafina.Ceset tasiyor belki adam size ne ?
Begendiyseniz MasAllah deyin veya sadece yurumemis deyin..
MasAllah baskan![]()
Masallah
Bagajda hep dolu.nakliye isi falan mi yapiyosunuz![]()
stepne kriko takımı bas amfi vs 50 kilo eder extra bişe olmasına gerek yok. benım öyle mesela çıkarttım mı fark oluyo baya.
207 RC > POLO GTİ > BUGEYE STİ > POLO GTİ > GOLF > HAWKEYE STİ
Efe gecen haftada pm attın gerekeni yazdım sana, senin bu araba ile veya benim şahsım ile bir sıkıntın sorunun varsa söyle bilelim,nedense kendi eski aracını istanbula sattın,ne olduysa ben onunla denedikden sonra oldu,nedir seni böye rahatsız eden bagajımda kimene? 0,9 basıyorum canım istiyor 1,3 basıyorum,aracda olanları herkes biliyor zaten, neyse biz seninle şöyle anlaşalım benim postlarıma yorum yapma,bende sana yapmıyım, tanımıyım ben seni sende beni. işin rast gelsin.
Başkan teşekkürler senin ve diğer arkadaşların yolunda yürümeye devam ediyoruz
evet bazen nakliye yapıyorum vay arkadaş ne bagajmışakşam bir resim çeker koyarım, size özel.
arkadaşlar anlamıyor, bagaj muhabbetini benim bagajımda mevcut olanlar istetme tam takım/10 litrelik methanol seti agzına kadar dolu ayrıca + 5 kg bıdonda methanol,ve 15 kg agırlığında kocaman bir kutu resmini ekliycem akşam. bunları cıkarınca rolde en az 1 veya 1,5 boy fark edıyor defalarca denedim.
DRİLL
Dr.Ecu
maşallah orhan.
dahada gideri var![]()
maşallahhh gün geçtikçe beygirler çoğalıcak sanırım![]()
Powered and Map by PowerTune
D-16 TuRBo
34 ZZ 5235
allah kaza-bela göstermesin
kardes seni tanısam ne yazar tanımasam ne yazar sürekli bi ispat etme çabası bilmemne .
bnm neye takıldıgımı sen biliyosun adam sana efendi gibi 0.9 1 bar basıyorum demiş ooo sen bni geçersin demişsin kolpa yapmaya gerek yok yani ne basıyosan bas kimseyi baglamaz ama frr35i bn sattım nasıl gittiginide iyi bilirim kendi arabana prim yaptır ama bunu başkalarının araçlarını kötülemeden yap .gel antalyaya yazın bide benimle denede görelim nasıl gidiyomuş bu senin rcin)
kimse yürümüyorda demedi bnm seninle aramdaki mevzuya başkaları girmesi kalp kırarım.
Bizi vtecci yaptin pendin kendin pecocu oldun senin hevesini vtecle kursaginda birakicam baskanmaasallah
'' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v
beni güldürüyorsunkonuya dahil olanlarla bir konuş istersen,Adam arabasını yeni almış sen satmışsın,böyle konulara dahil ediyorsun,arac sahibinin haberi bile yoktu ben arıyana kadar bugun,sen olsan aracını böyle bir konuya dahil edilmesinden hoşnuk kalırmısın ?ben artık arkadaşın aracı hakkında konuşmak istemiyorum seninle,sen biraz fesat birisin,beni bilen bilir bu forumda, Allah nasip ederse bu sene antalyaya gelicem,yeni aldığın rc ile gine denerim
DRİLL
Dr.Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)