aracımın memnun olmadığım bir özelliği var manevra kabiliyeti iyi değil çok dar yerlerden iyi dönemiyorum buna karşılık olarak dreksiyon turu çok fazla dreksiyon turunu azaltmayı düşündüm ancak buseferde yüksek hızlarda sakat olacağı kanısındayım aracımın dreksiyonu hıza duyarlı yanı sertleşiyor ama 160 240 arası en ufak bir çukurda fazla sarsılıyor yani sertleşiyormu sertleşmiyormupek belli olmuyor iyi sertleşşe belki dreksiyon turunu azaltırdım bunun bir çözümü varmıdır... ayrıca manevra kabiliyetine çözüm bulunacağını sanmıyorum çünkü araç boxer motor olduğu için tekerlere dönüş çapı için fazla yer kalmıyor diye düşündüm ama varsa fikirleriniz bekliyorum
2. sorum dreksiyon simiti ve şöför koltuğunun derileri içler acısı dreksiyon kaplayan iyi bir yer önerirmisiniz şöför koltuğununda sol yanal destek bölümü parçalanmış durumda ve gri renk döşeme tam renkte tekrar döşeme yapılırmı acaba
3.aracın mevcut koltuk derileri gözenekli deriye çevrilirmi yani demek istediğim deriler değişmeyecek sökülüp gözenek açmak mümkünmüdür?
teşekkürler![]()