Otomobille alakalı bır konu degıl ama yardımcı olabılecegınızı dusundum, Bugun bu telefonu sıfır bır sekılde aldım bır telefon bayıden, Telefon kvk garantılı, ve sıparısle geldı argo bugun ben dukkandayken de geldı urun ırsalıyesı d kvk tarafından kesılmıstı, Gelelım soruna telefonu aldıktan iki saat sonra eve geldım ve ınternetten guncel programlar ındırmek ıcın wifiyi actım program ındırırken gmaıl oturumu acmak gereklıymıs onu acarken ekran bırden tıtredı asagı dogru cızgıler kaymaya basladı yazılar ters dondu tuslar etkısız hale batarayayı sokerek kapattım,Yanlız telefon ceketımın cebımden 2 kez cıkardım yere dusme sert bır temas kesınlıkle ve kesınlıkle olmadıMıcro sd cart takmadım usb kablosu ıle bılgısayara baglama yapmadım,sarz aletını bıle baglamadım yanı. dogru gıttım aldıgım telefoncuya onlarda kendılerını savunma amacıyla ıste kutuyu sızın yanınızda actık test ettık sorun yoktu dedıler bende dedım zaten aldıgımda boyle bır sorun olsa almazdım,ve telefonu garantıye yolladık ve ben endıselıyım kullanıcı hatası dıyıp uzerıme yıkarlar mı,Bu endıselerım nıye ınternette heryerı arastırdım boyle bır sorunla karsılasan yok kullanan arkadaslarım tanıdıgım telefonculara sordum onlarda karsılasmamıs kronık bı sorun olsa dıger cıhazlarda da olur, Bu sorun kullanıcı hatası deyıp uzerıme atarlarsa benım ne gıbı bır yaptırımım olabılır ?,Yanı bır ogrencıyım yerı geldıgınde bır ay calıstım bu telefonun parasını 1 ayda kazanabıldım,950 tl gıbı bı mıktarda olsa benım ıcın cok degerlı,Yardımlarınızı beklıyorum bu konuda