User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
27 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Düzce'den AE101 ile Selamlar

MehmetOrkun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Smile Düzce'den AE101 ile Selamlar

Herkese iyi forumlar arkadaşlar, uzun süredir foruma kayıt olmaya çalışıyorum sonunda kayıdım onaylandı , bunun için yöneticilere teşekkür ederim. Gerçekten güzel bir forum ortamı oluşturulmuş, bundan dolayı sanıyorum ki üyeleri seçerek onaylıyorlar.

Mehmet Orkun adım , 22 yaşındayım, bir yandan öğrenci bir yandan bilgisayar programcılık mesleğim üzerine çalışmaktayım.

Kasım ayında abime 2006 dizel corollayı verip, ondan 95 corolla gli alıp inceden bir kaç değişikliğe gittim .
    Yapılanlar;
    1. Araçta Oem CoilOver
    2. Kristal Far+Sinyal
    3. Fx tampon hazır, aracın boyanması bekleniyor
    4. Ön panjur araba boyanırken logo iptali yapılacak.
    5. Trd logoları yapıştırılacak.

Arabaya + katacak önerileriniz varsa düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Bu arada egzoz tavsiyesi istiyorum arkadaşlar, cırlamayan ve gürültülü bir ses olmayacak şekilde .

Bir kaç fotoğraf aşağıda , herkese selamlar.

RollaFx Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon,Stop ve Reflektör <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far <--> Anatomik Spoiler <--> Pioneer Müzik Sistemi-etna81.blogspot.com.tr

muratburunce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hoşgeldin kardeşim araç güzel olmuş sade ve temiz sadece değişik jant denesen daha bir güzel durur sanki...
    •06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •

_driver_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mesutt1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    skodaya tam kocaman oha diodum ki driver abi içimi okudu
    Alıntı doncarlo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saxoda sertleşme kronik pompayı kontrol edin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı muratburunce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hoşgeldin kardeşim araç güzel olmuş sade ve temiz sadece değişik jant denesen daha bir güzel durur sanki...

Teşekkürler , evet farklı jantlar arayışındayım, te37 şuan düşüncelerim arasında ama artık çoğu arabada görüyoruz böyle daha dikkat çekici bir jant bakınıyorum 16" olarak, önerdiğiniz bir model varmı acaba ?.

Alıntı _driver_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hoşbulduk, uyarınız için teşekkür ederim, fotoğrafları düzenledim.
    RollaFx Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon,Stop ve Reflektör <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far <--> Anatomik Spoiler <--> Pioneer Müzik Sistemi-etna81.blogspot.com.tr

tuner faruk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hoşgeldiniz Maşallah araç temiz gözüküyor Müzik tesisatı efsane Egzoz önerim orjinal son susturucuyu kullanarak komple düz boru sessiz ve güzel olur

sinanbaysal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merhaba hosgeldın kardesım. Aracın temız masallah guzel duruyor bende de var 98 yeşil Spoilerı cıkart derım memur spec duruyor boyle . Aslında bu araclara modıfıye yonunden yurtıcı bısıler yapman zor o yuzden bılgı ve para bırıkımı ıstıyor.. Jant olarak bende 16 enkeı vardı cok guzel duruyordu suan 15 spoon kullanıyorum .Sanırım yayların kesık zamanla coıl takıp guzel bı jant koyarsan guzel olur. Egsoz olarak da ss magnum senı tatmın eder.. Soruların olursa elımden geldıgınde yardımcı olmaya calısırıım. Kazasız belasız

Can's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hosgeldin
    powered by:
    Can's

VOLVO C30 d2 ///97 E36 M3 EVO

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tuner faruk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hoşgeldiniz Maşallah araç temiz gözüküyor Müzik tesisatı efsane Egzoz önerim orjinal son susturucuyu kullanarak komple düz boru sessiz ve güzel olur
    Hoşbulduk, efsaneye efsane sistem yakışır . Evet güzel olabilir kendi sesi daha güzel şuan ki egzozdan , teşekkürler

Alıntı sinanbaysal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba hosgeldın kardesım. Aracın temız masallah guzel duruyor bende de var 98 yeşil Spoilerı cıkart derım memur spec duruyor boyle . Aslında bu araclara modıfıye yonunden yurtıcı bısıler yapman zor o yuzden bılgı ve para bırıkımı ıstıyor.. Jant olarak bende 16 enkeı vardı cok guzel duruyordu suan 15 spoon kullanıyorum .Sanırım yayların kesık zamanla coıl takıp guzel bı jant koyarsan guzel olur. Egsoz olarak da ss magnum senı tatmın eder.. Soruların olursa elımden geldıgınde yardımcı olmaya calısırıım. Kazasız belasız
    Evet spoiler çıkacak aracın boyanmasını bekliyorum. Evet bu kasaya göre bol modifiye parçaları yok . Şuan için bir jant ve egzoz arayışındayım. Jant fotoğrafları gösterirsen sevinirim senden bol bilgi alabilirim . Yazmayı unutmuşum şimdi yazdım, oem coilover var araçta 4 adet. SS magnum egzoz cırlama yapmaz ve yüksek ses vermez mi diyorsunuz ?. Sorularım ile başınızı ağrıtabilirim teşekkürler.

Alıntı Can's Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hosgeldin
    Teşekkürler Can bey

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne demek herzaman yardımcı olmaya calısırım kardesım.. Coıllerın markası nedır ? ss magnum ses vermez 3 bındevırden sonra tatlı bır cızırdama yapar rahatsız edıcı degldır 51 lık duzboru ıle aracın gayet rahatlar.. Benım taktıgım jantlara aracın konusundan bakabılırsın Ae101 20 yn 972 yazıp aratırsan cıkar ..

guwen_ar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hosgeldin oncelikle.
    Aracin cok guzel.ae101 bide gli oldu mu tadindan yenmez nazar degmesin
    Keyifli forumlar..
    İnstagram:
    guven_arabacioglu

Havayı Koklayan Adam Redfish16V - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah beyaz 101 candır bu arada farların aydınlatmasından memnun musun ?
    Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
    Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1

SpeedFreak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    üniversitede okurken ilk otomobilimdi, XEi di benimki düz vites, 95 ağustos çıkışlıydı 114 hp lik makina katalitik yoktu, 4A-FE motor inanılmaz sağlam makinadır, ben sattığımda 110000km olmuştu tık dememişti, ben custom headers + açık hava filitresi takmıştım hiç bir faydası olmadı dyno da gördüm, üstüne gidilip çok para harcanırsa hp elde edilen bir motor ABD de ornekleri var, ama ülkemiz şartlarında şu döviz kurlarıyla afaki rakamlar harcanması lazım gün itibariyle, hayırlı olsun çok zevkli arabadır

Bluttbeton - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hoşgeldin keyifli forumlar aracın güzel duruyor kazasız belasız kullanırsıın OEM coilover nası oluyor anlamadım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sinanbaysal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne demek herzaman yardımcı olmaya calısırım kardesım.. Coıllerın markası nedır ? ss magnum ses vermez 3 bındevırden sonra tatlı bır cızırdama yapar rahatsız edıcı degldır 51 lık duzboru ıle aracın gayet rahatlar.. Benım taktıgım jantlara aracın konusundan bakabılırsın Ae101 20 yn 972 yazıp aratırsan cıkar ..
    Egzoz konusunda cırlama cızırdama ve çok kalın çok ince bir ses istemiyorum biraz zoru istiyorum galiba .

Arabanı daha öncelerdende incelemiştim maşallah çok güzel aracın . Spoon veya te37 düşünüyorum, te37 daha baskın geliyor, daha karar veremedim tabi . Beyaz araca gold te37 gider diye düşünüyorum ne diyorsun ?.

Alıntı guwen_ar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hosgeldin oncelikle.
    Aracin cok guzel.ae101 bide gli oldu mu tadindan yenmez nazar degmesin
    Keyifli forumlar..
    Teşekkürler bu kasaları zamanında güzel yapmışlar ama gli olmasına nazaran yurt dışı paketlerine bakarsak bu en boşu .

Alıntı GSİ CLUB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah beyaz 101 candır bu arada farların aydınlatmasından memnun musun ?
    Gayet memnunum, tek sorunu geniş açılı değil yani 170 derece göstermiyorda 150 derecelik alanı gösteriyor, birde sağ direksiyonlu araçlara göre imal edilmiş , sol far köşesi yukarı bakıyor, normal türkiye araçlarında sağ far köşesi yukarı bakıyor ışık olarak. Teşekkürler

Alıntı SpeedFreak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    üniversitede okurken ilk otomobilimdi, XEi di benimki düz vites, 95 ağustos çıkışlıydı 114 hp lik makina katalitik yoktu, 4A-FE motor inanılmaz sağlam makinadır, ben sattığımda 110000km olmuştu tık dememişti, ben custom headers + açık hava filitresi takmıştım hiç bir faydası olmadı dyno da gördüm, üstüne gidilip çok para harcanırsa hp elde edilen bir motor ABD de ornekleri var, ama ülkemiz şartlarında şu döviz kurlarıyla afaki rakamlar harcanması lazım gün itibariyle, hayırlı olsun çok zevkli arabadır
    Evet çok seviyorum bu kasayı , bizim araç biraz yorgun 95 model 328.000 de , ama maşallahı var, gecen yağ kaçırıyordu contalardan, söktüm 4 adet somunu, 4 tane yuvarlak conta ve kapağın kenarındaki contayı değiştirip taktım mis gibi yağda kaçırmıyor artık . Toyota modifiye olarak türkiyede zor gözüküyor . Teşekkürler

Alıntı Bluttbeton Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hoşgeldin keyifli forumlar aracın güzel duruyor kazasız belasız kullanırsıın OEM coilover nası oluyor anlamadım
    Oem derken , hondanın coilover kitini benim araca uydurduk , biraz uğraştırdı ama hallettik sonunda. teşekkürler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Su coıl ısınız bı anlat bıze

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anlatırım tabi ki , bilgiler paylaştıkça çoğalır ve güzelleşir

Yeni bir konu açıp anlatım gerçekleştiririm yakında .

Jr.Toptas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    keyifli forumlar araç güzel gözüküyor jant konusunda bende bi öneride bulunmak istiyorum koyu renk te37 ler aracınızda çok şık durabilir tabi 1 2 santim daha bastıktan sonra

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jr.Toptas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    keyifli forumlar araç güzel gözüküyor jant konusunda bende bi öneride bulunmak istiyorum koyu renk te37 ler aracınızda çok şık durabilir tabi 1 2 santim daha bastıktan sonra
    Teşekkürler , Te37 düşünüyorum mat gold olacak galiba . Biraz daha basarsam amortisörler takoza vuruyor .

burakk. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Üstad arabanı çok beğendim farların çatlamaz inşallah
    Çeyrek Mühendis

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)