2012 model gri renkte 1.6 multijet emotion plus linea(en dolusu daha dolusu yok) aracımız var.
Arabamız 12.000 km'de hatasız boyasız hatta arka koltuk naylonları dahi duruyor.
Tam 10.000 km'de bakımı yetkili serviste yapılmış çizik dahi olmayan bi araba.
Bu aracın bu km'de hatasız boyasız piyasa değeri şuan 36 bin ile 42 bin TL arasında değişiyor.
Maalesef ihtiyaçtan dolayı çok acil satmamız gerekiyordu. Dün bütün gün Anadolu yakasında en az 10 tane galeri gezdim teker teker hepsinden fiyat aldım fakat verilen fiyatlar korkunç.
Verilen fiyatlar 24-25! en yüksek fiyat 26.000 TL! Oda hikayeden mi söyledi hakkaten alır mıydı bilmiyorum.
Açık konuşiyim benim kafamdaki fiyat 33-34 falandı normalide bu değil mi?
Hayatımda ilk defa galericilerle muhattap oldum ve keşke olmaz olaydım.
Tamam acil satıyoruz paraya ihtiyacımız var,tabikide 35 bin'e almasını beklemiyorum ticaret yapıyorlar belli paraya alıp kar edecekler işleri bu ama bu kadar da fiyat öldürülür mü?
Bu insanlar bu şekilde mi para kazanıp bu şekilde mi boğazlarından geçiyor?
İnsan gece uyku uyuyamaz ya...
25.000'e diyelim ki verdim,hemen 40.000 yazıcak 38.500'e vericek arabayı.
Çünkü arabanın piyasası çok hızlı ve fiyatlarıda ortada,acil olmasa benimde yazıcağım fiyat bu zaten!
45.000 tl olan arabadan 13-14 bin TL para mı kazanıcaklar?
Allah'a şükür kredi çektik ihtiyacımızı bir miktar karşıladık. Tabiikide satmadık!
Eğer aramızda galerici arkadaşlar varsa alınmasınlar sakın, ben yaşadığımı anlatıyorum.
Allah kimseyi galericilerin eline düşürmesin. Çok duyardım ama hiç yaşamadığım için itibar etmezdim ama yaşayınca anlıyorsun. Paylaşmak istedim.