Selam arkadaşlar ilandaki aracı bir arkadaşım için ciddi ciddi düşünüyoruz.Burdan bilen tanıyan varmıdır.
Teşekkürler.
Plaka:35LHB06
2008 Model
37000 Km
Mavi Corsa OPC
Connecting site...
Selam arkadaşlar ilandaki aracı bir arkadaşım için ciddi ciddi düşünüyoruz.Burdan bilen tanıyan varmıdır.
Teşekkürler.
Plaka:35LHB06
2008 Model
37000 Km
Mavi Corsa OPC
Connecting site...
Arabanın koltuğundaki eşekse kaputun altındaki beygirler ne yapsın...
bunun hakkında fikrim yok ama aynı fiyatta ilanlardaki denizlide olan siteyede üye olması lazım hem km biraz daha düşük hem afl var
1881 - 193∞
Teşekkürler o arkadaşlada görüştük sağolsun fiyatta yardımcı oldu
denızlı dekı OPC suan alınabılecek en mantıklı araç... Hem fıyat hem donanım en dolusu
valla bende opc aradım epey araştırdım şimdi izmiirdeki tavan ve afl yok ama boya hata kazada yok denizlideki araçta tavan ve afl var ama epey bi boya mevcut tartışılır bende gittim csi aldım tavan var afl var ve boya yok![]()
Corsa d Gsi Turbo loading...
Eger hemen satma dusuncenız yoksa uzun yıllar binerim diyorsanız denizlideki en mantıklısı boya dezavantajı oldugu icin
2010 Astra 1.6T Sold
2013 W204 AMG Sold
...
Arkadaşlar teşekkürler denizlideki aracın sahibi arkadaşla mesajlaştık fiyat olarak çok da yardımcı oldu sağolsun.İzmirdeki aracında baya bir ekstarsı ve boya olmaması artısı bence.
ben boya takıntılıyım o yüzden boyasız aldım ama tavan ve afl farda istiyordum gittim gsi aldım sizede tavsiye ederim
yaw anladık gsi aldın, aldında gsi ile opc aynımı?
yapma hocam lütfen.
not:ilandaki araç hakkında bilgim yok.
opc ile gsi çok farklı arabalar
İlandaki arac'ı denizlide arkadasım 0 almıştı gözü gibi bakardı aşırı kıl birisiydi bakımını vs zamanı gelmeden yapardı, bizdeyken yağmur bile nadir görmüştür geçen sene izmire sattı.
Dostum çok teşekkürler pm atıyorum bakarsan sevinirim.
fiyatı bodysi vites topuzu paspasına kadar farklı 2 araç çook iyi biliyorum. sanırım astra opc de sahibi oldum bir süre.
opc diye yola çıkan biri eğerki dönüp gsi bakıyorsa ne aracın dolulugu ne bodysi ne motoru önemlidir onun içi.
gsi 150 hp iken opc 190 hp
yani gereksiz bir karşılaştırma değilmi?
m3 sorgulayan adama 3.30 önersenize bi? ne der tahmin bile edemiyorum...
Arkadaşlar sakin herkez yardımcı olmak istiyor arkadaşda yardımcı olabilmek için fikirlerini söylemiş herkeze çok teşekkürler![]()
kardeş haklısın valla benim seçimim dedim sizde bulamazsanız bakın dedim opc yede bindim gezdim gsi yada fark çok dünyalar kadar dedim belirttimde fiyat farkıda 12bin civarı dedim ama arkadaşın anlaması güç anlatamadım valla bi türlü bana farklarını yazıyo sinyallerde farklı kardeş iç göğüste onlarıda ekle oldumu adam paspas demiş yaaa![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)