1-
2
3
4
5
6
7
8
![]()
Araca diyecek söz yok da, sanki orjinal phoenix yellow renginden bi ton koyu gibi duruyor fotoğraflarda ?
Not Stock I20N
Pedal Box
Başaran Coil
Mud flaps
Maşallah guzel cıkmıs kareler..
yanlış anlaşılmak istemem ama araç koyumu yoksa fotoraflardan öle kaynaklanıo ?
Ergin ORANLI
Mustesem !
Yorumlarınız için teşekkür ederim, Renk konusunda evet 1 ton koyu yaptım HDR tarzını yansıtmak ıstedıgım ıcın.
maaşallah ama renklerle oynandığı için bal köpüğü olmuş araç açılar ve çekimler çok güzel elinize sağlık
netlik problemleri ve renk kaymaları olmasaydı keşke.
M3'e zaten maşallah.
'06 Honda Civic Turbo'12 Mini Cooper S Roadster
'02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
'03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord
eline sağlık kardeşim senle korayın çekim tarzınızı ışığınızı çok benzetiyorum bi ortak noktanız var mı?
aracı ekn garajda görmüştüm maşallah çok güzel, 6. foto bnmde favorimdir![]()
TT
Olmadı olduramadın![]()
Ben kendimi emekli ettimberaber fikir alışverişlerimiz ve işlerimiz var ve buda tarzına yansımış olabilir
6 nolu favorim oldu,keşke tonlamayı biraz daha tadında bıraksaydın,riglerde netliklerin iyi gidiyordu ama bunlarda kaçmış biraz, daha iyi olacak en iyilerden biri olacaksın,aynen devam
Emeğine sağlık kardeşim..
Evet kendisi çok sevdiğim bir abimdir sürekli iş geliştirme fikir alışverişinde bulunuruz daha dogrusu ben ondan fıkır alırımumarım yakın zamanda boynuz kulagı geçer :P =))
Fotoğrafın bahanesi olmaz titreme benim eşşekliğim olduAlanda eğimler vardı girdi çıktı vs oralara düştük vs..
) Renk konusuna gelınce evet phoneix moddan çıktı bunun sebebi kişisel zevkim nedense kurcalarken bal köpüğü o kadar cok hoşuma gitti tabiri caizse sakız gıbı ekrandan alıp ciğneyesım geldi, İşi severek yaptığım için böyle traji komik durumlarda çıkıyor tekrar bir edit yapıp orjınal renk ile sunum yapacagım arkadaslar
Tüm yorumlarınız için teşekkür ederim.
Ellerine sağlık![]()
İnstagram : mustafatoprakk
Facebook : https://www.facebook.com/MustafaToprakphotography
Maşallah,şu ankı aracımdan sonrakı alıcağım bır araç..
Kazasız belasız
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)