1989 lada 2105 Rus
2006 yilinda hurdaya dönmüş olan araci ufak tefek değişikliklerle bu hale getirdik.
![]()
1989 lada 2105 Rus
2006 yilinda hurdaya dönmüş olan araci ufak tefek değişikliklerle bu hale getirdik.
![]()
Ya Hep, Ya da Hiç
Fotoraflara sağ tıklayıp, url sini kopyala dedikten sonra grafik ekle butonunu kullanın veya facebook linkini silip url yi oraya yaptıştırın.
![]()
evet öyle perişan haldeydi aracı yürütebilmek için lastikleri değiştirmek istedik alttan krikoyu vurduğumuzda kriko aracın içinden çıkmıştı![]()
Ya Hep, Ya da Hiç
arkadaşlar üzerindeki jantları değiştirmeyi düşünüyorum 16''tir. 7 senedir aynı jantlar var hoşuma giden 14 yada 15 jantlarla takaslayabilirim
Ya Hep, Ya da Hiç
ikinci bahar yaşıyorum şimdi.. maşallah
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
Elinize emeğinize sağlık..
Seviyorum bu tür şeyleri gizli saklı kalmış değerli araçların yeniden hayata dönmesini sizin gibi insanlarda iyiki var..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
maaşallah kazasız belasız çok guzel bi toplama olmuş
☻/
/▌ ''J.Я OKÇU''
/ \
,43 AZ 886 BMW 1.16i F20,41 UZ 106 İNDİGO GTi,43 SA 222 Corsa C Air Honda VTEC2 43AV306 MK5 Golf TSi 43 AE 577
Maşallah hayalimin arabası
Bizde alıcaktık buralarda bulduk satmadılar kaldı sonra başka araba aldık yaza belki alabiliriz.
Birkaç örnek atayım darlandım gene
Bonus
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)