User Tag List

5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Silinen dosya hakkında yardım edecek arkadaş varmı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Silinen dosya hakkında yardım edecek arkadaş varmı?

iyi akşamlar Arkadaşlar

bundan yaklaşık 3 sene önce msn de yaptığım bazı konuşmaların o zaman için printscreen ile kopyasını alıp paint üzerine yapıştırarak kaydetmiştim. sonra vakti zamanın birinde bilgisayarın yediği formatların birinde silinmiş onlar. artık msn diye birşey olmadığı için arşivde yok aradığım konuşmalar ve konuşmalarımın muhattabı şu an hayatta olmadığı için bu konuşma dökümlerine ihtiyacım var. diskdigger diye bir kurtarma programı indirdim eski yeni birçok jpeg dosyayı buluyor aslında ancak benim paint üzerinden aldığım printscreen ler THUMBCACHE dosyası olarak 30-40 tanesi aynı yerde olacak şekilde gözüküyor ve ne dosyayı kurtarabiliyorum ne tek tek ayıklayabiliyorum.

bu konuda özellikle paint üzerinden alınan jpeg uzantılı dosyaları kurtarabilecek herhangi bir program varmıdır önereceğiniz? yada bu thumbcache dosyaları ile ilgili bir işlem yapıp onları kullanılır hale getirebilirmiyim?

bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum

i

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok uzun zaman geçmiş üzerinden , eğer yeni silinmiş olsaydı geri gelebilirdi . Fakat bu kadar süre sonra neredeyse imkansız . harddiskin o sektörlerine muhakkak birşeyler yazılmıştır .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Spawn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok uzun zaman geçmiş üzerinden , eğer yeni silinmiş olsaydı geri gelebilirdi . Fakat bu kadar süre sonra neredeyse imkansız . harddiskin o sektörlerine muhakkak birşeyler yazılmıştır .
    daha önceki tarihlerden itibaren bir çok fotoğraf var kurtardığı ayrıca sadece paint dosyalarını thumbcache olarak buluyor. 2 saat önce bir printscreen alıp paint e kaydettim. sonra sildim dosyayı şimdi onuda buldu oda thumbchache

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    birkaç format önce gitti demişsiniz. üzerine birşey yazılmadıysa eğer fotoların mucizedir. hiç

"recuva" ile bir şansınızı deneyin o zaman . belki yardım eder .

ProdriveSTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)
    Belki bir faydası dokunabilir.D sürücümde 70 küsür gb'lık dosyalarım silinmişti.Bu şekilde kurtardım.

Edit: Programın ismi Restorer Ultimate...

BORKED

Link
    Murat CANTÜRK

Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
    Renpar Sigorta
    info@renpar.net

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)