Onurcan sağolsun, Final Finish'in sample'ını göndermişti, uygulama kısmeti bugüneymiş
Özellikleri
Ürünün kokusu fena değil, uygulaması çok kolay, sür hemen sil tarzı bir ürün ve adından da anlaşılacağı üzere az tozlu panelde kullanılabiliyor, kurumuş kuş pisliği vardı pek zahmet vermeden çıkarmayı başardı.
Parmak izleri ve kireç lekelerini de giderdiği belirtilmiş. Henüz bu özelliklerini gözleme şansım olmadı ilerleyen günlerde o özelliklerinide test ederük
Uyguladığım araçta boya korumadan eser kalmamıştı; ona rağmen anında kaygan bir yüzey yaratmayı başardı. En sevdiğim kısmıda, bilerek over spray yapmama rağmen geride iz bırakmamış olmasıydı.
Kullanım şekli ve harcama
Onurcan'ın bana gönderdiği sample size 200ml, ve bazı panelleri 2 kere silmeme ve bazı noktalarda bilerek over spray yapmama rağmen şişenin anca 1/3'nü harcadım. (Otomobil Bmw F10 kasa 5 serisi, sırf kaputu 10 dönüm zaten)
Kullanım şekli : Panele sık ve sil şeklindedir. Silmeyi unuttuğunuz yerde sonsuza kadar kalmıyor, silince geçiyor
Video
Şimdilik teaser niteliğinde olsun. Cure ettikten sonra su testi yapacağım. (Yıkama esnasında da çekmek isterdim ama bildiğiniz üzere kuraklık kapıda, sırf test için deli gibi su harcamam yanlış olur)
https://www.youtube.com/watch?v=k0eFd1GxkV8
P.S : Onurcan, sample için tekrar teşekkür ederim![]()