Hız sınırı artık 70 kilometre değil! - Milliyet Haber
Hız sınırı an itibari ile 70 den 90 km ye yükselmiş durumda.
Hız sınırı artık 70 kilometre değil! - Milliyet Haber
Hız sınırı an itibari ile 70 den 90 km ye yükselmiş durumda.
"Hızı arttırma yetkisinin UKOME ve trafik komisyonlarında bulunduğunu belirten Altıntaş, bu kurulların uygun gördüğü yollarda hız sınırını bu günden itibaren 90'a çıkarma yetkisine sahip olduklarını belirtti."
Bu ibareye bakılınca aklıma "hangi yollar?" gibi bir soru işareti geldi.Umarım bu yollar içine e-5 de dahil olur.
- Doğruları konuştuğundan dolayı hüküm giymiş user.
Haber güzel ama bir an önce ayrıntılı şekillenmesi lazım. Yoksa polisler her zaman olduğu gibi itelemeye devam eder.
FOR US BY US
[/CENTER]
Zonguldakta Kozlu sahil yolunu gelen herkes bilirhız sınırı 50 4 kez dilekçe vermis emniyet ve valikik kabul edilmemis
birde 24 saat surekli gezici radar var
yol bitmiyor ya
hadi bakalım hayırlısı![]()
☻/
/▌ ''J.Я OKÇU''
/ \
,43 AZ 886 BMW 1.16i F20,41 UZ 106 İNDİGO GTi,43 SA 222 Corsa C Air Honda VTEC2 43AV306 MK5 Golf TSi 43 AE 577
2. kez boyle bır haber yayınladılar gecende e5 ıcın 90 dıyorlardı sonra cezaları postayla bızzat adrese yollayıp domaltıyorlardı bu cıbılıyetsızlere guvenmıyorum ben artık kanımızı tamamen emdıler