Merhabalar , forumdan bilindiği üzere yaklaşık 6 aydır araç arayışındaydım bir çok araca baktık e90-92, S3, JCW, Scirocco, C serisi vs. bu araçlar arasındaki bağlantı kuramayanlar için açıklama yapıyım , öncelikli amaç performansdı fakat performans + konforlu/sportif - model - kapı sayısı gibi etkenler arasında karar vermek gerekti e tabi aile bireylerininde fikirleri falan derken bu aşama oldukca uzadı.
Diğer yandan da lise son öğrencisiyim yaşıma uygun bir araba bakmanın uygun olacağını düşündüm , hayatta kademe kademe zevk alarak gitmek gerektiğini düşünüyorum birşeylerin değerini anlamak için.
Velhasıl kelam bu sürecin başından beri takip ettiğim araç olan 207 RC de karar kıldım.İlk başta Le Mans hiç düşünmüyordum kafamda beyaz cam tavanlı RC vardı fakat içime sinen bir araç bulamadım.Bir anda Le manslar oldukca ilgimi çekti içime sinende bir araç olunca bu süreci mutlu sonla tamamladık.
Araç İzmir çıkışlı ilk sahibi doktor , bizim aldığımız Enis abi 2. sahibi 2 senede sadece 7.000 km civarı yapmış kendisi oto yıkama işiyle uğraşıyormuş sadece hafta sonları kullandığı bir araçmış arka koltuğuna neredeyse oturulmamış idi aldığımızda.35 binde tamamen hatasızdı, içime sinen bir araç oldu o açıdan çok memnunum.
Teşekkür etmek istediklerim var bu süreçde başını sık sık ağrıttığım öncelikle DoDo_hamann doğukan abi ve Jön Türk osman abi bilgilerini esirgemediler.
207 RC konusundaki Low-rider Özgür abi , Antalyalogy Özgür abi , Merthan abi ve diğer herkes çok yardımcı oldu hepsine tekrar teşekkürler..
Dediğim gibi Üniversite durumları belli olunca aracı değiştirme durumları olabilir , onun için araca orjinal binmek var şuan kafamda fakat büyük konuşmiyim
Yay, xenon gibi ufak tefek şeyleri tamamlıyacağım en kısa zamanda , artık birazda aracı görelimİlk plakası 35 , şuan 32 oldu APP ler yapılınca takılacaklar..
Maşallahı esirgemeyelim , şimdiden herkese teşekkürler..