Araç hakkında bilgi bilen eden varsa yorum almak isterim. Ayrica Rcz ile iyi kötü duyumlariniz varsa onlardan da bahsedin lütfen.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3662020/detay/
Araç hakkında bilgi bilen eden varsa yorum almak isterim. Ayrica Rcz ile iyi kötü duyumlariniz varsa onlardan da bahsedin lütfen.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3662020/detay/
aracı tanımıyorum ama rcz tasarım olarak çok güzel ve farklı bir araç. malzemesi 308 ile aynı. zaten 308 şaşesi üzerine kurulu bir araç sanırsam. ön koltuklar çok geniş ve sürüş pozisyonu mükemmel. arka koltuk ise fazlasıyla dar.
Sıfır alsam ikinci eli ciddi korkuturdu, ama 55 bine aldığım aracı 1 sene sonra yine aynı rakamlara bozdururum gibi geliyor...Görünüm ve donanım olarak tatmin edici, tek sıkıntım herkesin farklı sarfiyat bilgisi vermesi...Kimi şehir içi 650 700km gidiyorum kimisi 350 anca görüyor diyor, arada uçurum var yani...Ha bi de arkası biraz dar okadar...Servis ağı y.parçası vs bir mini gibi can yakmaz gibi geliyor?
manuel 200 hplik modelini alırsan her yönden memnun kalırsın. yakıt düşük performans güzel. otomatikler fazla yakıyor. eski tip şanzumandan dolayı.
RCZ yi kafaya koyduysan kesinlike 200hplik düz vites olanını al.
Variable valve Timing and Electronic Lift Control
Yok artık ya
Kafam da 2 araç var, mini jcw 211 hp olan model ve RCZ...aralarında km farkı var, mini düz vites...Mini nin servis ve parça pahalılığı biraz korkutuyor, ön takım tamiratı için arkadaş rot/rotil/amortisör vs için Mini Auto da 3bin verdim dediğinden beri tırsar haldeyim mini den...Ama RCZ için de yakıt olayları çok değişik dediğin gibi, kalkıp pejo team e üye oldum, orda da çok iyi yakıo kokluyor vs yorumları var...Kiralayıp haf sonu binelim dedik kimse 2 gün vermedi, veren de günlük 300 lira istedi vs![]()
bende 200 lük vardı. yaklaşık bir sene bindim. modlu halde sehir içi normal kullanım 7-8 litre yakıyordu. uzun yolda 110 sabit 5-6 arası yakıyordu. canını al sürekli gazla 10-11 litreyi geçmedi.
RCZ parasına şu araçlar çok daha mantıklı sanki.
Connecting site...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)