Abilerim arkadaşlarım konuyu nereye açacağımı bilemedim.
2013 civic dizel kullanıyorum. Herşey çok güzel kaloriferi açıyorum fakat kapattığım zaman çok azda olsa ayarlanan petekten yine sıcak üfürmeye devam ediyor. Bunun bi çözümü var mıdır ?
Abilerim arkadaşlarım konuyu nereye açacağımı bilemedim.
2013 civic dizel kullanıyorum. Herşey çok güzel kaloriferi açıyorum fakat kapattığım zaman çok azda olsa ayarlanan petekten yine sıcak üfürmeye devam ediyor. Bunun bi çözümü var mıdır ?
Hadi bu arkadaş digital klimayı 23 ayarladı çözdü.
Ben nasıl çözecem 1.4iste kalorifer kapalı petekler kapalı hafif de olsa motor sıcaklığını içeriye üflüyor.
kesersin bende sinir olurum gelmesine .havayı içerde dolandırmaya yarayan zımbırtıya basarsan dısardan almaz hava ama kısında busefer buğu yapabilir
1881 - 193∞
tuşu tarif edemedim resim koyiyim kendi aracımdan dedim bide bastıgım zaman katiyetle hava gelmiyo gelmez A/C nin bir altı
buarada bende on cama buhar verme tusuna falan basarsam otomatik kendini iptal ediyor tuş yada dereceyi enüst sıckalıga getirirsende iptal edebilir farkında olmadan enazından bende oyle.sonra nerde geliyor sıcaklık deme ben dedim tekrar basarsan yine acılır iceri hava gelmez
![]()
1881 - 193∞
iç sürkilasyon moduna al havalandırmayı, camı aralarsan buğu artışını engellersin bu arada dipnot olsun..
benim adını cıkaramadıgım şeyin ta kendisi o sirkilasyon modu mihendis levent beyden geldişekilsin ya
![]()
1881 - 193∞
şu cam aralama olayını öğrendiğim iyi oldu![]()
iç sirkülasyon denen olay işte şu C işareti gibi olan yatık "C" ucundada ok işareti gibi birşey olur genelde.Benim arabamda olmayan şey![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)