Umarım bir göz dağı olur da daha dürüst ticaret yapar insanlar. Kaynak : Aracın Kilometresini Düşürüp Satmak Ağır Cezalık Suç - onedio.com
Umarım bir göz dağı olur da daha dürüst ticaret yapar insanlar. Kaynak : Aracın Kilometresini Düşürüp Satmak Ağır Cezalık Suç - onedio.com
Instagram: mehmetbatuhansari
" Racing is an art. But racing with passion, that is high art. "
sonuçlanan bir durum varmı? isteniyor denmiş haberde..
Jackson Racing Supercharger Setup / Nardo Fn2 TypeR
geç kalınmş olsa da çok güzel yaptıkları yanlarına kar kalmamalı hoş bu yapılırsa içeri girmeyen az sayıda galerici kalır o da ayrı mesele![]()
![]()
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
kanun çıkmış gibi niye seviniyorsunuz ki ? adam sadece kimsenin yapmadığı bişeyi yapıp davacı olmuş
Livestrong
yurt dışında bu tip uygulamaların zaten ağar cezaları var bide de kontrolü ve cezası olmalı
ayrıca pert araçların kazasız die satılmasına da bi düzenleme yapılmalı
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
belcikada arkadasım dava etti oyle araç yolda kalınca bilmem kacbin km düsümüşler bakım zamanı gelmedi diye devam etmiş arkadasda normal olarak halbuki ohooo üstünden neler geçmiş .
1881 - 193∞
vay be belcika da da mı yapıyorlar bunu, sırf türk işi sandıydım ))
Arabacı Ağır japon..
eyvah eyvah bende düşürdüm km yi motor yapılırkenama zaten 99999da sıfırlıyo kendi
ki satarkende belirticeğim bi durum bu motor yapıldıktan sonra kaç km olmuş bakmak için yaptım.umarım başım ağrımaz
![]()
Hakkı Can Eryüzlü...
https://www.youtube.com/watch?v=2izJyoV8Rds
ne yazıkki her yerde varlar buda başka bir örnek
Çok ıyı olur yürülüğe girerse
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
para cezasına çevrilmesi muhtemel, en azından cezasız kalmamış oluyor.
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
kilometreyi kimin düşürdüğünü nerden bulacaklar ? 90 model bmw mercedeslerin kmlerini türkiyeden transit geçen turistler bile düşürüyor saati oynanmamış araba kalmadı herkesin eli km telinde nereden bilecekler kime cezayı kesecekler, uygulama cok güzel ama uygulanması zor
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)